Outfit: Zwart als inkt

Het was zulk goed weer, en dan begon het weer te regenen. Ik vind het vreselijk, maar het is wel een goed excuus om mijn nieuwe trui aan te doen. Mijn outfit vandaag is comfy, en heel geschikt voor het wisselvallige Belgische weer, maar door de zwarte tinten ziet het er wel stijlvol uit. Zwarte kleding heeft altijd iets mysterieus. Daarom noem ik mijn outfit van vandaag zwart als inkt. Al is het een hele comfy, casual outfit, ik vind het er toch heel leuk uitzien. 

Ik koos voor een zwarte trui, een zwarte broek en een paar witte sneakers. Door het contrast van het zwart met mijn witte sneakers, wordt mijn outfit net wat interessanter, en krijgt het geheel een sportieve look.

Mijn trui vind ik het allerleukst aan de look. Dit is mijn nieuwe hoodie van Colmar. De dingen die ik er leuk aan vind:

  • de stof, want die is lekker zacht en echt heel warm
  • de kap: geen overbodige luxe in België
  • de assymetrische achterkant, die de sweater speels maakt.

Ik heb al héél lang deze gecoate zwarte jeans van Mango. Door de glans ziet het er stoer uit, en zien mijn benen er langer en strak uit. Dit soort broeken is trouwens ook ontzettend populair tegenwoordig, en ik begrijp zeker waarom. Ze zijn heel flatterend, en mijn korte stoempekes kunnen dat zeker gebruiken.

Witte sneakers, zal ik er ooit genoeg van kunnen krijgen? Ik draag ze zo graag, en ik wou dat ze altijd perfect wit konden blijven. Ik draag vandaag mijn Adidas sneakers, die ik tegenwoordig wel vaker draag.

Trui: Colmar // Jeans: Mango // Sneakers: Adidas

Draag jij graag zwart?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.