Ik probeer de HEMA B.A.E. producten!

De beauty-afdeling van HEMA is onlangs helemaal vernieuwd, want ze lanceerden hun B.A.E. collectie. Before Anything Else, want voordat je aan je dag begint, zal je een momentje hebben met deze mooie make-upproducten. De producten zijn vegan en betaalbaar, en natuurlijk wilde ik ze supergraag uitproberen. Ik heb vier producten uit het schap gehaald, en vandaag stel ik ze aan je voor. Let’s go!

De HEMA B.A.E.  lijn bestaat uit 138 verschillende producten, dus je vindt er alles wat je nodig hebt voor je ogen, lippen, huid en wangen. Ik kon bijna niet kiezen, maar deze selectie wilde ik het liefst uitproberen.

Ik begin met dit schattige flesje – het doet me een beetje denken aan een papflesje – met de Shake Up Skin Tint. Het is een lichtgewicht, vloeibare foundation die goed dekt, en heel lang mat blijft. Ik koos voor kleur nummer 2, Warm Sun, en die is perfect voor mij.

Mijn mening: omg, ga deze testen. Ik hou van lichte foundations die toch goed dekken, en dat doet deze zeker. Hij versmelt mooi met mijn huid, voor een no-makeup effect. Ik vind dat hij goed matteert, maar ik moet hem wel bijwerken tegen het einde van de dag, want dan begint mijn neus lichtjes te glimmen. Maar voor deze prijs is het echt een topper!

Ik koos ook het Photofilter Face Palette, en niet alleen omdat het palette een marmerprint heeft, hihi. De tinten zijn zeker interessant, omdat ze een beetje kleurcorrigerend kunnen werken. En het palette heeft een marmerprint, haha!

Cool light is een koele tint die ik zou gebruiken om rode plekjes te corrigeren. Als je bijvoorbeeld hele rode wangen hebt, is dit wel superhandig. Het gele poeder doet me een beetje denken aan banana powder, een populair poeder om mee te highlighten. Fresh light is zo’n rozig tintje, dat je huid er meteen gezonder doet uitzien. En Glow light, ten slotte, is de perfecte glanzende bronzer.

Hierboven heb ik de tinten op mijn arm geswatcht. De tinten zijn niet heel gekleurd. Dat is wel goed: ze zijn wat zachter, en daardoor zien ze er wat subtieler zijn op de huid. Ik merk wel dat ze ook wat lichter zijn op mijn huid, maar dat vind ik niet echt een probleem.

De poeders zijn zacht, en niet korrelig. Goed nieuws, dus, want dan zullen ze mooi versmelten met mijn huid.

Ik koos ook de Lash Boost Serum, een soort transparante mascara die je wimpers verzorgt. Ik heb van mezelf al vrij goede wimpers, maar ik vind het wel belangrijk om ze te verzorgen. Deze Lash Boost Serum zou ze voller en dikker worden.

Op dit moment merk ik nog niet heel veel verschil, al heb ik wel het gevoel dat mijn wimpers het fijn vinden om wat extra aandacht te krijgen. Ik hou jullie op de hoogte!

Als laatste probeer ik deze Dry Matte Liquid Lipstick in de kleur Pop Diva. Ik hou zo van vloeibare lipsticks, en dit kleurtje ziet er zo mooi uit! Net als alle andere producten van de lijn is deze lipstick vegan, en hij zou tot 8 uur blijven zitten.

De dekking is on point. Wauw. Eén veegje en de dekking is volledig. De kleur is een paarsachtige tint, die moeilijk te omschrijven is.

Wauw, wat een mooie tint! Hij is fris, maar niet té opvallend, en de dekking is heel goed. De lipstick droogt volledig mat op, en voelt heel aangenaam. Ik ben fan!

De volledige look met alle producten.

Conclusie

De producten van HEMA B.A.E. zijn super betaalbaar, maar ook gewoon supergoed! Mijn favoriete item is de foundation, want die is écht perfect voor mij. Ik ben zeker te spreken over deze producten, en je zal mij snel weer kunnen tegenkomen bij HEMA.

Heb jij al producten van B.A.E. geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

 • nicolenicole schreef:

  Ik ben ook groot fan van deze collectie, en al helemaal de lipstick! Ik heb de zelfde kleur en je hebt me nu ook nieuwsgierig naar de foundation gemaakt. Misschien ook eens daarvoor kijken

 • Kelly schreef:

  Grappig, ik lees hier zoveel gemixte reviews over! De één vind het echt fantastisch en de ander vind het echt een flop; ik heb er zelf nog niets van geprobeerd, maar je hebt mij heel nieuwsgierig gemaakt naar de foundation 🙂

 • Mariska schreef:

  De liquid lipstick heb ik in de kleur True Kiss en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo tevreden ben. De kleur, aanbrengen en hoe lang het blijft zitten is perfect, maar hij voelt onaangenaam. Het lijkt net of het altijd brokkelig is dan op mijn lippen.

  • Silke schreef:

   Ja, ik kan het wel begrijpen. Hij voelt inderdaad wat aan de droge kant, maar wat ik meestal doe voordat ik een matte vloeibare lipstick aandoe is eerst even een balsem aanbrengen en laten intrekken. Dat helpt wel vaak =)

 • Noor schreef:

  Dat marmer paletje zou je gewoon al komen omdat het in marmer is! 😀
  Ben nu wel benieuwd naar de producten 😀

  Xo Noor

 • Mina schreef:

  Waar kan ik de review van de lash serun lezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.