Outfit: BFF

Het is weer eens tijd voor een duo-look! Dit keer niet met mijn BF (boyfriend) maar met mijn BFF (best friend forever), haha. Ik mocht van My Jewellery een paar bff-kettinkjes uitkiezen, en dat deed ik met plezier. Ik gaf er eentje aan mijn zus, Floortje. Mijn broer, zus en ik zijn altijd heel close geweest, en dat vind ik echt zalig. 

Mijn zus en ik zijn ongetwijfeld BFF’s, en nu is dat dus ook bezegeld met een matchende ketting. Ik koos voor de kettinkjes met een sterretje, en ze zijn echt super cute. Floortje was er heel blij mee. Ze zijn van My Jewellery, en op hun website vind je nog heel wat andere leuke bff-kettingen, maar ook heel veel andere juwelen en zelfs kleren. Ik vind het super om iets matchends te dragen, vooral omdat het dan zo’n mooie betekenis heeft. Het is een simpel kettinkje, maar voor ons betekent het nu zoveel meer.

Want ook mijn truitje en de broek van Floortje komen van My Jewellery! Ik zet hieronder een linkje, zo kan je ze gemakkelijk vinden. We kozen voor een oversized roze trui, en een velvet flared broek. Toevallig waren we helemaal op elkaar afgesteld, en matchten onze outfits perfect.

Trui Silke: My Jewellery // Broek Silke: WE Fashion // Trui Floortje: tweedehands // Broek Floortje: My Jewellery // Halskettingen: My Jewellery

Vind jij dat ik op mijn zus lijk?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.