Outfit: Clean & Fresh

Blauw en wit is gegarandeerd een stijlvolle outfit. Het zijn kleuren die altijd een winnende combinatie zijn, en vandaag is dat niet anders. Ik combineer blauw en wit graag omdat het een klassieke look geeft. Mijn outfit vandaag is vrij cleanfresh, maar ook elegant en een tikje stoer. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, dus lees zeker verder. 

Het heeft echt iets, vind je ook niet? Door deze vrij casual outfit af te werken met hoge hakken en een paar leuke details, wordt hij weer wat interessanter. Ik ben alvast overtuigd.

Mijn blouse en broek zijn allebei van Milla Amsterdam. Het is een superleuke webshop met schattige items, waaronder mijn outfit van vandaag. De blouse is donkerblauw, met uitlopende mouwen en witte strepen nét boven mijn ellebogen. Ik vind het model van de blouse heel schattig, en hij valt lekker los. Dat is exact hoe een blouse moet vallen. De strepen op de mouwen maken het geheel wat sportiever en jonger.

De witte broek koos ik omdat mijn vriend grote fan is van witte broeken, maar ook omdat ik hem heel cool vind met de zilveren studs op de zijkanten. Dat maakt de look alweer iets stoerder, zonder overdreven te zijn.

Mijn ring is van Guess, en vond ik op Brandfield. Ik vind een zilveren ring met een steentje altijd heel mooi, en ik had er al wel eentje, maar die was net iets te groot. Ik zag op de website een aantal Guess ringen, en ik had er nog geen. Superblij, dus, dat ik er eentje heb. Hij geeft mijn outfit een klein beetje shine, en mijn handen zien er dankzij de ring elegant uit.

Naar mijn mening kunnen juwelen je outfit compleet maken. Als ik wil dat mijn look er piekfijn en verzorgt uitziet, hoef ik enkel een mooi juweel te kiezen. Daarom ben ik zo’n fan van de Guess juwelen die ik online tegenkwam: ze zijn stijlvol en klassiek, met de nodige dosis glam!

Ik wil het ook even hebben over mijn zonnebril. Eindelijk heb ik mijn ronde Ray Ban bril. Ik wilde hem al zo lang! En nu ligt hij in mijn lade, te wachten op wanneer de zon weer wil schijnen. Ik ben er superblij mee. Mijn tasje is er eentje van Valentino, en die paste perfect bij deze look.

De schoenen die ik uitkoos zijn van ASOS. Ik bestelde ze even geleden, en ik vind dat ze gewoon bij alles staan. Het is echt zo’n paar barely there sandalen, die je gewoon in je kast moét hebben!

Blouse en broek: Milla Amsterdam // Ring: Guess // Zonnebril: Ray Ban // Tasje: Valentino // Schoenen: ASOS

Wat vind jij van deze look?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.