Outfit: I’m a Barbie girl!

Ik ben écht geen Barbie girl, maar heel soms vind ik het zalig om me als een echte Barbie te kleden. Lees: girly, hoge hakken en héél veel roze! Onlangs kreeg ik een paar roze schoenen, en ik vond ze zo ontzettend cool dat ik speciaal een jurk bestelde die ik er perfect bij vond passen. Het resultaat vind ik fantastisch! Lees snel verder als je mijn meest barbie-achtige look ooit wil zien. 

Ik heb nooit echt Barbies gehad, maar ik vond ze altijd wel keileuk. Een vriendin van mij had volgens mij éxact deze schoenen voor haar poppen, haha!

Mijn schoenen zijn van Steve Madden, en ze zijn zo cool. Het model heet Score en scoren doen ze zeker. Ze doen me een beetje denken aan watersandalen, maar dan de elegante variant. En het leukste: ze zitten eigenlijk echt heel comfortabel!

Ik vond de perfecte jurk op ASOS. De kleur, het model en de ruffles onderaan maken dit dé barbiejurk voor mij. Het enige dat ik nog zou moeten aanpassen is dat hij bovenaan niet zo strak zit, maar dat kan natuurlijk ook aan mijn borsten liggen, haha.

Schoenen: Steve Madden // Jurk: ASOS

Vind jij dat ik een goede Barbie ben?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.