Outfit: Spring is in the air!

Morgen is officieel de eerste dag van de lente, jeej! Ik ben het grijze weer en de regen zo beu. Eindelijk begon de zon weer een beetje te schijnen, en ondertussen ben ik ook een jaartje ouder geworden, trouwens. Vandaag dus mijn eerste outfit sinds ik 26 jaar ben. Ik koos voor een frisse look, met neutrale tinten en een paar mooie details.

Ik hou zo van deze outfit! Normaal draag ik nooit rokjes, maar deze vond ik zo cute. Alles past perfect bij elkaar, alles zit goed en ik voel me fabulous.

Mijn blouserok en sneakers zijn van NIKKIE, het modemerk van Nikkie Plessen. Wat een superleuke items hebben ze, ik heb echt zo lang zitten rondkijken op hun website. Uiteindelijk koos ik voor deze outfit omdat ik het wel casual maar toch ook gekleed vond.

De blouse is een basic witte blouse, met trompetmouwen. Wit is een van mijn favoriete kleuren om te dragen, omdat het iets vrouwelijks en elegants heeft. Dat is bij deze Saar top niet anders. Hij is van polyester, en dat maakt hem lekker flowy en je hoeft hem niet zo vaak te strijken, haha.

Mijn rokje is de Fay skirt. Hij heeft een subtiel glittertje, waardoor je een soort metallic effect krijgt. Ik hou van dit soort rechte rokjes, want het ziet er casual en classy uit.

Ik koos vandaag voor sneakers, maar ook hoge hakken zouden hier supermooi bij zijn. De sneakers zijn dé NIKKIE sneakers. Ze zijn wit – en nog perfect proper – en aan de zijkant staat er NIKKIE op.

Ik koos vandaag voor een paar gouden oorbellen. Het zijn hele kleine, fijne ringetjes, en ik vind ze supermooi. Oorringen zijn zo simpel, maar ze kunnen je gezicht zoveel definitie geven. Deze zijn van Isabel Bernard, een merk dat ik niet eerder kende, maar ik kwam het online tegen en ze hebben heel veel mooie damessieraden. Ik ben er zelf nog niet uit of ik het liefst goud of zilver draag, en zeker als ik zulke mooie collecties zien. Om eerlijk te zijn: I want it all! Ik hou van fijne juwelen, en het merk Isabel Bernard is echt een topper op dat vlak, vind ik. Ik vind het gek dat ik nooit eerder iets van het merk had! Mijn wishlist is plots een heel stuk langer geworden!

En hoe schattig is mijn tasje? Het is van Calvin Klein, en het is ook heel klein. Ik koos voor een minishopper in een pastelblauwe kleur en ik ben er helemaal verliefd op. Er kan net genoeg in: mijn smartphone, mijn kaarthouder, mijn sleutels en eventueel nog een lipstick.

Blouse, rok en sneakers: NIKKIE // Oorringen: Isabel Bernard // Tas: Calvin Klein

Ben jij al klaar voor de lente?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.