Outfit: City Look

Al is het officieel al lente, de zon is nog een beetje verlegen. Gelukkig regent het niet meer, dus gingen we dit weekend op stap door de straten van Antwerpen om een paar dingen te regelen. Mijn outfit was daarom city-proof, en ik trok mijn nieuwe sneakers aan. Ik hield alles vrij neutraal, maar het is wel stijlvol en elegant. 

Ik koos voor eenvoud: sneakers, een jeans en een blazer. Nu het eindelijk een heel klein beetje warmer wordt, draag ik ook een wat dunnere sjaal (hij is vrij nieuw, maar het weer liet nog niet toe om hem te dragen).

Mijn sneakers zijn spiksplinternieuw. Ik heb ze gekregen van Fabulous Fabs. Witte sneakers zijn altijd gepast, vind ik, en deze met roze panelen én een klein bijtje vind ik echt zalig. Ga zeker eens hun nieuwe collectie bekijken, want er zitten heel wat keimooie schoenen tussen.

Een goede, basic jeans is een echte musthave. Ik heb er een aantal in mijn kast liggen, en deze is een van de fijnste door de zachte stof.

Mijn blazer is er eentje van Fashion Union. Deze blazer is echt een van mijn favorieten. Hij is neutraal, maar doordat hij double-breasted is, heeft hij iets stoers en elegants. Je zal mijn deze blazers nog veel vaker zien dragen de komende lente!

Ik draag een wit hemd van JDY en mijn sjaal van Burberry. En oh, wat ben ik blij met mijn nieuwe Gucci tasje!

Sneakers: Fabulous Fabs // Broek: Pimkie // Blazer: Fashion Union // Hemd: JDY // Sjaal: Burberry // Tasje: Gucci

Wat is jouw ideale stads-outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.