Max Factor Miracle Glow Pro-Illuminator

Ik hou van highlighter! Waarschijnlijk zijn jullie er al van op de hoogte, maar highlighters zijn onmisbaar in mijn beautyroutine. De voorbije jaren zijn er ontzettend veel nieuwe highlighters uitgebracht in alle vormen en maten. Een poederhighlighter heb je waarschijnlijk al, maar ook vloeibare highlighters kunnen supermooi zijn. Daarom was ik zo blij toen ik de Max Factor Miracle Glow Pro-Illuminator aankreeg; laten we hem testen! 

Vloeibare highlighters werken eigenlijk hetzelfde als poederhighlighters. Het enige verschil is het effect: een vloeibare highlighter ziet er vaak nog meer uit alsof je vanuit jezelf straalt. Ik hou van het natte, en glowy effect dat vloeibare highlighters geven.

De Max Factor Miracle Glow Pro-Illuminator is een budgetproduct – zoals we van Max Factor gewend zijn  – dat je zowel onder je foundation kan gebruiken als erboven.

  • Max Factor Miracle Glow Pro-Illuminator, € 14,99

De Max Factor Miracle Glow Pro-Illuminator is een lichtroze crème, die eruit ziet als een gewone dagcrème.

Maar als je hem uitsmeert geeft hij een glanzend effect. Het is moeilijk om vast te leggen op foto, maar hierboven zie je hoe mijn hand er super glowy uitziet.

Natuurlijk probeerde ik hem ook op mijn gezicht. Op de foto hierboven heb ik enkel mijn foundation op. Ik draag een vrij matte foundation, dus een beetje glans kan ik altijd wel gebruiken.

Hierboven heb ik de Max Factor Miracle Glow Pro-Illuminator op mijn jukbeenderen aangebracht, en wauw: die glans! Mijn huid ziet eruit alsof ze van nature straalt. Het effect is heel natuurlijk en toch valt hij op. Zo mooi!

Conclusie

Een mooie, vloeibare highlighter kan je huid echt een hele mooie glans geven. De Max Factor Miracle Glow Pro-Illuminator is handig in gebruik, en geeft mijn huid een natuurlijke glans, die toch duidelijk zichtbaar is. Het fijne is dat je hem onder én boven je foundation kan gebruiken. Zo kan je kiezen hoe hard de highlighter zichtbaar is.

  • Max Factor Miracle Glow Pro-Illuminator, € 14,99
Gebruik jij het liefst vloeibare of poederhighlighter?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.