Outfit: Solitaire

De laatste dagen is het weer “broekenweer” geweest. Meestal vind ik dat stom: ik wil altijd jurkjes en rokjes kunnen dragen. Maar omdat ik net een paar nieuwe broeken heb, is het voor mij nog even toegestaan. Tegenwoordig zie je veel van die “vuilzakbroeken”, zoals ik ze noem. Die superglanzende, zwarte broeken die een vinyllook hebben, ken je ze? Ik heb er dus tegenwoordig ook eentje, en ik vind het stiekem echt heel mooi!

Wat vind jij van de broek? Té shiny of nog maar nét shiny genoeg? Ik vond het even wennen, maar ik vind wel dat het er cool uitziet. Ik moet toegeven dat de stof niet heel aangenaam aanvoelt, maar hé: alles om er cool uit te zien, hé!

De broek die ik draag is eigenlijk een legging. Hij is van polyester en heeft een PU coating, wat zoveel wil zeggen als dat hij heel glanzend is. Ik heb trouwens dezelfde broek ook in het bordeaux besteld, dus die zal je ook snel voorbij zien komen!

Mijn trui is al iets ouder. Ik heb deze trui bij New Look gekocht een hele tijd geleden samen met mijn zus. We vonden hem allebei zo mooi dat Floortje hem in het zwart kocht en ik in het rood. Nog steeds ben ik er blij mee, al ben ik wel een beetje jaloers op het feit dat mijn zus hem in het zwart heeft; ik wil hem ook!

Ik draag – je kan het al raden – een paar witte sneakers. Dit zijn mijn Adidas Advantage Clean sneakers, mijn favoriete paar van het moment. Ze zijn comfy, gemakkelijk schoon te maken en ze staan bij alles. Meer moet je niet hebben, toch?

Copy my look:

Broek: Femme Luxe Finery // Trui: New Look // Sneakers: Adidas

Wat vind jij van dit soort broeken?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.