Outfit: Suit it up!

Een maatpak hoeft echt niet saai te zijn. Door te kiezen voor een lichte kleur, interessante texturen en mooie details, maak je een outfit heel wat meer bijzonder. Ik draag heel graag matchende outfits. Onlangs kocht ik een lichtgrijs pakje, dat ik ondertussen al vaak gedragen heb. Het is gemakkelijk om te combineren, ziet er fris en jong uit, maar is toch professioneel genoeg om naar het werk te dragen. 

Vandaag is het all about the details. En die details komen deze keer allemaal uit de DutBle Goodiebox. Misschien kennen jullie het concept al, maar voor degenen die het nog niet kennen: Dutch Blend is een sociaal netwerk waar je kan netwerken, maar je kan je ook abonneren op de Goodiebox. Voor €8,95 per maand word je premium member en krijg je een driemaandelijkse box vol superleuke goodies t.w.v. minimaal €129.

In mijn box zaten heel wat mooie items. Vandaag draag ik mijn nieuwe horloge van Perditi, Een prachtige ring, en een superleuke scrunchie van M.A.E.S.

Mijn kostuum is gewoon van H&M. Ik kwam het even geleden tegen en ik werd er verliefd op. De kleur is perfect voor mij, en de stof is lekker licht. Ik combineerde het met een hemd met marmerprint. Ik weet niet meer van waar het is, maar ik heb het al keilang.

Verder draag ik een halsketting van Emiza Jewellery, en mijn Adidas Advantage Clean sneakers.

Blazer en broek: H&M // Hemd: vergeten // Horloge: Perditi // Ring: Perditi // Sneakers: Adidas // Halsketting: Emiza Jewellery

Wat vind jij van deze look?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.