NARS Exposed Cheek Palette & Explicit Color Lip Duo

Een favoriet van velen is het bekende high-end make-upmerk NARS. Ik had al enige ervaring met het merk, en die was uitsluitend positief. Volgens mij is Orgasm, de bekende blush, ondertussen een echt cultproduct geworden. Onlangs kreeg ik een aantal producten van het merk opgestuurd. Op mijn deurmat lagen het NARS Exposed Cheek Palette en de drie verschillende Explicit Color Lip Duos

Als ik alvast mag beginnen over de verpakkingen: die zijn prachtig. NARS staat er best om bekend om mooie verpakkingen te maken. Daar zijn deze kleurrijke doosjes geen uitzondering op.

Niet alleen de doosjes waar de producten inzitten maar ook de producten zelf zijn pareltjes. Het palette heeft een golvende bovenkant, en de kleuren zijn prachtig!

Laat mij beginnen met het NARS Exposed Cheek Palette. Ook de poeders zelf hebben een golvende textuur die aan water doet denken. Het palette bevat zes nieuwe tinten. Er is één highlighter en vijf blushes, koel en warm.

  • Tell all, parelmoer goudroze
  • Now or never, satijn terracotta
  • Give it away, satijn nude
  • Make you mine, satijn perzik
  • Come hither, satijn watermeloen
  • New fling, satijn fuchsia

De tinten zijn goed gepigmenteerd en de poeders zijn zacht en satijn-achtig. De highlighter, helemaal links, is heel glanzend met fijne shimmers. Mooi!

Hierboven draag ik op elke foto de highlighter, Tell all, gecombineerd met een van de vijf highlighters.

Mijn persoonlijke favoriet is New Fling, rechtsonder, maar om eerlijk te zijn vind ik ze allemaal wel heel mooi.

En dan de Explicit Color Lip Duos, kits met elk een matte en een glanzende tint. De matte tinten zijn cultfavorieten van de Velvet Matte Lip Pencils, en de glanzende Lip Tints zijn helemaal nieuw.

Van links naar rechts zie je Sex MachineIntriguing en Dragon Girl.

Hierboven zie je de tinten op mijn arm. Links zie je de Velvet Matte Lip Pencils en rechts de nieuwe en matchende Lip Tints.

Qua pigmentatie zit het zeker goed, en de kleuren zien er heel mooi uit.

Hierboven draag ik de kleuren op mijn lippen. Van links naar rechts zie je IntriguingSex Machine en Dragon Girl.

Mijn favoriet? Intriguing, denk ik. Ik vind ze allemaal echt supermooi, maar Intriguing geeft mijn lippen toch het mooiste effect. Welke is jouw favoriet?

De lipsticks zijn stuk voor stuk ontzettend comfortabel én blijven goed zitten. Mijn lippen zijn mij dankbaar.

Conclusie

Wat zijn ze mooi, het NARS Exposed Cheek Palette en de Explicit Color Lip Duos. Zowel de verpakkingen als de producten zelf zijn toppers. De kwaliteit is onberispelijk, en de kleuren zijn zo goed gekozen. Het enige nadeel: die hoge prijs. Ik zou zeker even moeten sparen om de producten te kopen, maar ik probeer het te zien als een cadeautje voor mezelf, hihi.

Hou jij ook zo van Nars?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.