Outfit: Let’s Play

Vandaag ben ik in Schoten, bij mijn familie. Het is superlekker weer dus mijn outfit is lekker licht en zonnig. Ik lunch vanmiddag met familie en vrienden in een brasserie waar mijn broer optreedt. Na een beetje ontspanning ga ik naar het nieuwe huis van mijn zus en haar vriend, waar iedereen vandaag samenkomt om te schilderen. 

Ik hield het simpel met een wit t-shirt, een jeans en mijn nieuwe sneakers. Ja, ik ben alweer verwend met een paar nieuwe schoenen. Ik heb geluk!

De sneakers die ik kreeg zijn van Nike en ik heb ze gekregen van Van Haren. Ze hebben echt een speciale kleur: ze zijn lichtroze maar soms zien ze er eerder grijs uit. Met de zon erop valt hun roze kleur het meest op, dus vandaag is de ideale dag om ze te dragen.

Mijn t-shirt is gewoon zo’n basic t-shirt van America Today. Ik heb deze al heel lang, en ik heb hem ook in het zwart, groen en grijs. Een basic t-shirt is een echte musthave, vind ik. Met een wit t-shirt kan je zoveel kanten op.

Ik draag mijn favoriete jeans van Levi’s. Dit is echt de beste jeans ooit: hij is goed van kwaliteit, hij heeft een hoge taille en hij is niet te lang. Dat laatste is soms nogal moeilijk om te vinden met mijn korte beentjes.

Wat vinden jullie van mijn schattige armbandje? Het is een super elegant en fijn bandje in het zilver, met een witte Swarovski steen. Het is van Fashiongoodiez, een superleuke webshop met allerlei fijne accessoires. Zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen!

Sneakers: Nike // T-shirt: America Today // Jeans: Levi’s // Armband: Fashiongoodiez


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.