Outfit: That Workout Look

Ik vind het zo leuk dat sportkleding tegenwoordig helemaal niet meer lelijk hoeft te zijn. Een mooie sportlook werkt zo motiverend. En nu heb ik weer een nieuwe outfit, en hij is prachtig. Ik koos voor een groene look, omdat ik groen er heel luxueus en stijlvol vind uitzien. Om te sporten draag ik liefst een strakke legging, die lekker stretchy is zodat ik er goed mee kan bewegen. 

Ik moet zeggen: ik ben niet de sportiefste. Ik heb heel wat motivatie nodig om te sporten. Deze groene outfit is dé perfecte reden om te sporten, want hij is supermooi.

Mijn legging en top zijn van Prozis. Da’s een webshop waar je alles kan vinden dat je nodig hebt in verband met sporten. Voeding, kleding, sporttips, het is er allemaal, dus ga zeker eens een kijkje nemen!

Ik koos voor de X-Skin Crop Top en de X-Skin Legging in het groen. Het is een prachtige kleur, en de set zit heerlijk. Hij geeft net genoeg ondersteuning, maar is toch zacht.

De schoenen die ik draag zijn mijn Nike Air Max sneakers. Ik heb niet specifiek sportschoenen, dus ik gebruik deze sneakers vaak omdat ze zo’n dikke zool hebben. Bovendien zal je me tijdens het sporten altijd een Invisibobble zien dragen, soms rond mijn pols en soms in mijn haar.

Top: Prozis // Legging: Prozis // Sneakers: Nike // Invisibobble

Heb jij een mooie sportoutfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.