Outfit: Handmade & Striped

Jullie weten misschien dat mijn mama keigoed kan naaien. Haar nieuwste creatie is de perfecte outfit voor de zomer: een maxijurk met kleurrijke strepen. Ik hou van lange, flowy jurken in de zomer. Het voelt zo licht, maar het is toch bedekt zodat mijn huid beschermd is tegen de schadelijke UV-stralen. Ik combineer zo’n jurk het liefst met een paar sneakers, om de look draagbaar en casual te maken. Maar ’s avonds wissel ik mijn sneakers in voor een paar hakken, en ik ben helemaal klaar om te feesten. 

Een superzachte stof, die lekker licht is. Perfect voor de warmere dagen die nu beginnen aan te breken. Ik vind dit zo’n fijne jurk, en het feit dat hij handgemaakt is maakt het extra goed. Met het lintje creëer ik op een simpele manier een taille.

Om de outfit simpel te houden draag ik enkel mijn zonnebril van Ray Ban en mijn Adidas sneakers. Da’s alles. En natuurlijk moest mijn favoriete accessoire, Bruno, ook even in beeld verschijnen.

Jurk: Stoffe & Koffe // Bril: Ray Ban // Sneakers: Adidas

Wat vind jij van deze jurk?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.