Een opleiding volgen bij NHA

Nieuwe dingen bijleren is niet enkel leuk, maar vaak ook noodzakelijk. Misschien wil je jezelf ontwikkelen door een nieuwe taal te leren, of misschien ga je een eigen zaak starten en heb je een opleiding bedrijfsbeheer nodig. Wat je ook wil leren: ga ervoor! Vandaag wil ik je mij tips geven over het bijleren van nieuwe dingen. 

Ik vind het heerlijk om elke dag nieuwe dingen bij te leren, maar sinds ik niet meer naar school ga – al een tijd, dus – moet ik op zoek naar manieren om mezelf dingen bij te leren. Niet gemakkelijk, want ik herinner me nog mijn lange uitstapjes naar de bibliotheek voor een goede cursus toen ik Spaans wilde leren, waarna ik thuiskwam met een CD-rom die vol krassen stond. Memories.

Dankzij het internet kan je tegenwoordig heel wat online vinden. Ik kwam de website NHA.be tegen, waar je allerlei verschillende opleidingen kan volgen. Je kan er zowat elke taal leren, maar ook praktische dingen: coaching, een webshop starten, fotografie, scenario’s schrijven en veel meer. Bekijk zeker eens het uitgebreide aanbod, want er zit zeker iets voor jou tussen!

Een opleiding bij NHA betekent dat je online les kan volgen, maar ook op papier. Je krijgt de cursus opgestuurd, en je kan helemaal zelf aan de slag. Dat is de kracht van een thuisopleiding: je kan alles op je eigen tempo doen. Bij NHA kan je ervoor kiezen om een examen af te leggen en een getuigschrift te krijgen, maar dat is niet verplicht. Bij het beginnen van de opleiding kan je ook kiezen of je begeleiding wil, maar dit is ook niet verplicht. Je kan het dus helemaal zelf invullen hoe jij het wilt. Enkel voordelen, dus!

Het grootste voordeel? Het is betaalbaar! Ik heb ooit een opleiding gevolgd in een school om Spaans te leren, en die was peperduur, en na een jaar had ik niet het gevoel dat ik ook maar iets had bijgeleerd. Dat was voornamelijk omdat het niet snel genoeg ging voor mij. Maar met NHA betaal je maar een fractie van de prijs, en doe je alles op je eigen tempo.

Voor meer informatie, neem een kijkje op hun website!

Welke opleiding zou jij wel eens willen volgen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.