Outfit: toerist in mijn eigen stad

Een vrolijk Pasen, mijn lieve vrienden! Het paasweekend is fantastisch. Wat een weer, hé! Als ik aan Pasen denk, denk ik aan vrolijke en felle kleurtjes: groen, geel, roze, pastel, fluo, … Kortom: alles waar de lente voor staat. Mijn outfit is vandaag daarom all of that. Ik draag een felroze jurk die misschien zelfs nog nét wat te warm is voor een dag als deze. 

Antwerpen is zo ontzettend gezellig als de zon begint te schijnen. Ik voel me echt een toerist in mijn eigen stad als we tussen de toeristen lopen en foto’s maken, haha. Mijn jurkje is van E.L.K. maar hij is ondertussen uitverkocht online. Hij is veel te warm voor het weer op dit moment, maar de kleur is zo leuk. Normaal gezien ben ik niet zo’n pink girl maar als de zon begint te schijnen maak ik graag een uitzondering.

Een jurk met sneakers is echt iets voor mij. Ik draag vandaag daarom mijn witte sneakers van Nikkie, een van mijn mooiste paren. Mijn horloge is van Danish Design en past perfect bij mijn outfit. Het bandje is elegant en subtiel. Ik hou zo van dit soort looks!

Mijn zonnebril, ten slotte, is van Ray Ban. Ik wilde dit model al superlang, en ik ben heel blij dat ik mezelf heb verwend met deze perfecte zonnebril!

Jurk: E.L.K. // Sneakers: Nikkie // Horloge: Danish Design // Zonnebril: Ray Ban

Wat draag jij het liefst als het warm is?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.