Outfit: Here comes the rain again…

Ik heb zo ontzettend genoten van de zon de afgelopen dagen. En toen was het voorbij. Vandaag is het weer druilerig en grijs. Allesbehalve fijn. Het enige lichtpuntje in deze regenachtige dagen: mijn nieuwe regenjas. Het lijkt misschien niet veel, maar voor mij breng het toch wat kleur (al is het enkel letterlijk). Vandaag ga ik voor veel zwart, want de kleur van mijn jas is op zich al genoeg om de outfit af te maken. 

Hey, als de zon geen kleur wil brengen dan doen we het zelf! Een volledig zwarte outfit met een kleurig jasje is een klassieke look die altijd gepast is. Als ik echt een mooi jasje heb en als ik dat echt heel goed wil doen uitkomen, ga ik altijd voor deze look. Op deze manier is het jasje het item dat de show steelt.

Mijn schattige en fluogroene regenjasje is van Colmar. Ik vind de fluotrend niet altijd even geslaagd, maar als je het goed aanpakt kan het heel cool zijn. Dit jasje is zo’n geslaagd geval. Het is vrij simpel, het is zelfs functioneel en de kleur is wat het speciaal maakt. En nog een klein leuk puntje aan de jas: hij heeft een bijbehorend tasje dat je rond je middel kan dragen!

De rest van mijn outfit is neutraal en simpel. Ik draag een zwarte skinny jeans van Pull and Bear, een zwart t-shirt van Asos en mijn Nike Air Max sneakers.

Jas: Colmar // Jeans: Pull and Bear // T-shirt: ASOS // Sneakers: Nike

Wat vind jij van de fluotrend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.