The Body Shop Cactus Blossom

Hmm, The Body Shop. Ze plezieren mij elke keer weer met heerlijk geurende producten. Onlangs kreeg ik de Cactus Blossom collectie opgestuurd, een Special Edition met de frisse geur van cactus. De lijn bestaat uit vijf producten, waarvan ik er vandaag vier bespreek. Lees snel verder, want ze zijn echt om voor te smelten. 

Als je aan een cactus denkt, denk je misschien niet meteen aan de zachtheid van een Body Yogurt van The Body Shop, maar de combinatie blijkt fijner dan verwacht. De producten zijn fris en kleurrijk verpakt, en de geur is heerlijk!

De producten bevatten allemaal cactusbloemextract uit Marokko.

De Exfoliating Gel Body Scrub doet me heel erg denken aan een kiwi, door de kleur en de bruine korreltjes die erin zitten. De korreltjes die je ziet zijn echter niet van een kiwi, maar het zijn frambozenpitjes. De scrub is mild en voelt aangenaam op de huid zonder te schuren. En dan die geur, ik zou het willen opeten!

De Shower Gel is de favoriet van mijn vriend. Ik begrijp zeker waarom, want hij ruikt superlekker en laat een frisse geur achter na het douchen. De douchegel is zeeploos en schuimt zacht bij contact met water.

Mijn favoriet uit de lijn is de Body Yogurt. Het is een lichte crème die snel intrekt en een intense geur achterlaat. Ik gebruik hem regelmatig om mijn handen en benen mee te hydrateren. Deze lotion trekt ontzettend snel in en je kan hem zelfs op een vochtige huid aanbrengen. Zo gaat alles nog sneller!

Ik sluit af met een klassieker: de Body Butter. Hij is heerlijk voedend en hydrateert tot wel 72 uur lang. Hij bevat Community Trade-sheaboter uit Ghana, waardoor je huid extra verzorging krijgt én lekker ruikt.

Conclusie

Deze geur kan je gewoon niet weerstaan. Ga zeker langs bij The Body Shop, al is het maar om gewoon eens te ruiken aan deze topproducten. De geur van cactus heeft me verrast!

De The Body Shop Cactus Blossom producten zijn verkrijgbaar bij The Body Shop.

Denk jij dat de geur van cactus iets voor jou is?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.