Outfit: Red Juliet

Lang geleden, toen de zon nog scheen (vorige week) droeg ik een fantastische jumpsuit van Red Juliet. Wat een mooie dag was het, en dat verdiende een mooie outfit. Jumpsuits kunnen iets heel stijlvols hebben, en zeker omdat ik hem combineerde met een paar barely there heels. Mijn outfit of the day is vandaag echt een hele mooie, al zeg ik het zelf. 

Ik zei het al: deze jumpsuit is prachtig en hij is van Red Juliet, het merk van Julie Vrijens. Ik hou van mooie, getailleerde jumpsuits. Het is eens iets anders dan een jurk maar het is toch heel vrouwelijk en stijlvol.

Ik combineerde de jumpsuit met mijn sandalen van ASOS. Deze zijn superfijn omdat ze zo dun zijn en dankzij hun nude tint. Ze passen bij elke look en maken alle outfits vrouwelijker. Pluspunt: met een paar hoge hakken zien mijn benen er wat langer uit, en dat kan ik wel gebruiken!

Mijn tasje is van Yves Saint Laurent, en ik vond het online bij Rebelle, een website waar je tweedehands designer kan scoren. Mijn zonnebril kennen jullie ondertussen al, die is van Ray Ban.

Jumpsuit: Red Juliet // Sandalen: ASOS // Tas: YSL // Zonnebril: Ray Ban

Hou jij ook zo van jumpsuits?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.