Syoss Pure Micellar Shampoo & Styling

Syoss is op de markt gekomen met een lijn die mij heel erg aanspreekt. Het is een lijn waarin alle ingrediënten zorgvuldig herbekeken werden, en enkel de nodige ingediënten behouden werden. Ze bevatten geen siliconen, minerale oliën of toegevoegde kleurstoffen, alcohol, … Kortom: alleen the good stuff. Ik vind het belangrijk om mijn haar goed te verzorgen, dus ik onderwierp de Syoss Pure producten aan een test.

De Syoss Pure lijn bestaat uit vijf producten: twee micellaire shampoos, haarlak, haarmousse en droogshampoo. De producten zijn zoals altijd budgetproof en verkrijgbaar bij de drogist en online.

Ik zal beginnen met het reinigen, en dat doe ik met de Syoss Pure Micellar Shampoos. Micellaire shampoos zonder siliconen, minerale oliën en toegevoegde kleurstoffen. De micellaire technologie werkt als een magneet op overtollig talg en onzuiverheden, voor een grondige reiniging van haar en hoofdhuid. Er zijn twee varianten: Fresh, voor normaal haar, en Smooth, voor normaal tot dik haar.

Ik koos voor de Fresh variant, en die vond ik erg fijn. De geur is lekker, hij maakt mijn haar goed schoon en mijn haar voelt minder vet. Ik vind het moeilijk om te oordelen of het ontbreken van siliconen, minerale oliën en toegevoegde kleur veel beter zijn voor mijn haar dan andere shampoos, maar ik kan wel zeggen dat mijn haar schoon en zacht aanvoelt. Hij blijft alleszins in mijn douche staan!

In het Syoss Pure assortiment zitten ook drie stylingproducten. De Pure Hold Hairspray is haarlak die je haar tot wel 48 uur in model houdt, en je haar glad maakt zonder parfum en siliconen.

Voor prachtig volume is er de Pure Volume Mousse, die je haar een lift geeft zonder het te verzwaren.

Met de Pure Fresh Dry Shampoo hou je je haar nog één dag langer fris. Een echte lifesaver is het, want mijn haar wordt vrij snel vet.

Conclusie

Ik ben blij dat ik mijn huid kan verzorgen met producten die zo zuiver mogelijk zijn. De Syoss Pure producten bevatten geen ingrediënten die slecht zijn voor je haar en werken heel goed voor mijn haar. De Fresh Micellar Shampoo maakt mijn haar schoon en glad, da’s wat een goede shampoo doet. De stylingproducten doen hun werk stuk voor stuk heel goed, en dat zonder alcohol, parfum en/of siliconen.

Heb jij de Syoss Pure producten al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.