9 Superleuke moederdagcadeau’s!

In Antwerpen is het nog wachten tot augustus, maar voor de rest van Nederland en België is het volgend weekend al zover. Heb je nog geen idee wat je je mama cadeau wil doen? Goed nieuws: ik zet vandaag samen met ditverzinjeniet.nl 9 leuke, stijlvolle en grappige ideeën op een rijtje zodat ook jij het perfecte cadeau vindt tegen 12 mei. 

Cactus wc-borstel

Een cactus in het toilet is grappig. Dat vind ik, tenminste, en een wc-borstel in de vorm van een cactus ziet er leuk en fris uit én is grappig. Wedden dat je er complimenten over zal krijgen?

Peper- en zoutvat

Het is een basic, maar het kan je tafelzetting maken of breken. Heeft jouw moeder nog geen mooi peperenzout-setje? Dan zijn deze stijlvolle torentjes de redding.

Mooie puzzel

Puzzelen is ontspannend, maar wat doe je als je puzzel klaar is? Met deze puzzel van een prachtkever kan je eerst puzzelen, en als hij klaar is hang je hem op. Het is gewoon een kunstwerk!

Originele lamp

Een lamp in de vorm van een bout? Het is eens iets anders! Heb jij een handige mama? Dan is deze cementen hanglamp het perfecte cadeau-idee!

Spoel bloemenvaas

Mijn mama kan supergoed naaien, dus deze bloemenvaas in de vorm van een spoel was een schot in de roos.

Olie- en azijnkan

In deze kan passen je olie én je azijn tegelijkertijd. Het ziet er stijlvol uit en het is handig, wat wil je nog meer?

DIY vaasjes

Deze vaasjes zet je zelf in elkaar, en ze zien er schattig en modern uit. Geef je mama een mini-DIY project waar ze ook nog iets mee kan doen!

Roestvrij stalen rietjes

Ondertussen weten we allemaal dat plastic rietjes niet goed zijn voor het milieu, dus vervang de rietjes door deze herbruikbare rietjes van roestvrij staal. Inbegrepen is het borsteltje om de rietjes schoon te maken.

Rits bladwijzer

Houdt jouw mama ook zo van lezen? Een bladwijzer is niet alleen handig, maar je kan ze ook in originele vormen vinden. Deze bladwijzer in de vorm van een rits, bijvoorbeeld!

 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.