Wake up met deze twee nieuwe producten

Ik heb best wel veel tijd nodig om ’s ochtends wakker te worden. Zonder een koffie kan ik gewoon niet aan mijn dag beginnen. Maar dan nog mis ik soms energie, en dat is exact waar dit artikel over gaat. Ik kreeg onlangs twee producten opgestuurd die je doen ontwaken, en je vanbinnen en vanbuiten energie geven. Hét ingrediënt dat je een boost geeft? Koffiebonen! Ik stel je voor aan een masker én een mascara met koffie. 

Hmm, de geur van koffiebonen. Da’s exact wat ik nodig heb in de ochtend. Deze twee producten geven je een extra boost:

Ik begin met het masker. Het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask van The Body Shop ruikt heerlijk naar koffiebonen en heeft een zacht scrubbend en verwarmend effect. Je huid wordt frisser, uitgeruster en je poriën minder zichtbaar.

Het masker ziet er misschien niet heel appetijtelijk uit, het werkt wel goed. Na gebruik is mijn huid superstrak en ik voél me zelfs uitgeruster.

De Rise & Shine mascara van Max Factor bevat een energie-gevende mengeling van vitamine E en proteïnen. Zeg nu zelf: is er iets dat je er wakkerder doet uitzien dan een stevig likjes mascara?

Het borsteltje heeft een zandlopervorm en dat zou moeten zorgen voor superveel volume. Ik hou wel van dit soort dikke borsteltjes, want ze grijpen je haartjes goed vast. Het borsteltje ligt goed in de hand, dat kan ik je al vertellen.

De mascara ruikt naar komkommer, echt waar. Hij ruikt naar die ene mascara van Rimmel, kennen jullie die nog? Heerlijk! Op mijn wimpers is het effect ook mooi: mijn wimpers zijn lang, gesepareerd en hebben volume. Het effect is niet heel dramatisch, maar het is zeker een mooie everyday mascara.

Conclusie

Producten waar je wakker van wordt? Dat is écht een goed idee. Het Nicaraguan Coffee Intense Awakening masker van The Body Shop ruikt lekker, en geeft ook een instant effect op je huid. En ook de Max Factor Rise & Shine mascara scoort goed in mijn ochtendroutine. Met een subtiel likje mascara zie ik er meteen frisser en uitgeruster uit.

Hoe word jij wakker in de ochtend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.