Outfit: Wear Sunscreen!

Ik gebruik graag mijn blog en sociale kanalen om mensen op te dragen om zonnecrème te dragen. Het was al even geleden dat ik het heb gezegd, dus ik gebruik mijn outfitpost van vandaag om je er nog eens aan te herinneren. Oké, het is de voorbije dagen misschien nogal bewolkt geweest, maar dat wil niet zeggen dat er geen schadelijke UV-stralen je huid bereiken. Vandaag deel ik dan ook mijn outfit én mijn favoriete zonnebrandcrème. 

Ik heb standaard iets van zonnebrandcrème bij, het hele jaar door. En nu het stilaan (hopelijk) zomer begint te worden is het extra belangrijk. Mijn tip: ga voor een zonnecrème met een hoge factor, die toch een fijne textuur heeft en een lekkere geur. Zo wordt het veel aangenamer om hem aan te brengen, en sla je het minder makkelijk over.

Mijn favoriete zonnebrandcrème voor het lichaam is al jaren de Australian Gold SPF 50 Spray Gel met Bronzer. Een heerlijk lichte textuur die snel intrekt en geen vette laag of witte waas achterlaat, en een lekkere geur. Bovendien bevat hij ingrediënten die ervoor zorgen dat je sneller en dieper bruin kan worden.

Ik draag mijn jurkje dat ik onlangs bestelde. Je zag deze al voorbij komen in mijn shoplog video, en ik vind hem nog steeds superleuk. Hij is een beetje te groot, maar het is zeker oké. De stof is los en luchtig, maar de jurk is gevoerd waardoor hij niet doorschijnend is.

Verder draag ik mijn Nikkie sneakers, nog altijd de mooiste witte sneakers ooit, en mijn Ray Ban zonnebril. Die twee zijn ondertussen een vaste waarde geworden in mijn looks en dat zal zeker nog even zo blijven.

Zonnebrandcrème: Australian Gold // Jurk: Romwe // Sneakers: Nikkie // Zonnebril: Ray Ban

Draag jij elke dag zonnebrandcrème?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.