Verplaats je gemakkelijk en duurzaam doorheen de stad met een elektrische scooter

Een auto in de stad? Nee, bedankt! Ik heb geen auto en ben daar heel blij om, want hier in Antwerpen kan je hem ten eerste nergens parkeren, en geraak je ten tweede helemaal niet gemakkelijk van punt A naar B. Steeds meer steden beginnen minder autovriendelijk te worden, dus worden alternatieve vervoersmiddelen steeds populairder. Een fiets heb je misschien al, maar vandaag wil ik het hebben over de elektrische scooter.

Ik fiets zelf niet zo heel graag, en zeker als ik wat verder moet vind ik het niet fijn om buiten adem en bezweet aan te komen. Daarom was ik zo enthousiast toen ik hoorde over de elektrische scooters van Blitss. Een elektrische scooter is niet enkel superhandig, maar ook duurzaam. En dankzij hun unieke Body & Heart concept ben je altijd zeker dat je een werkende accu hebt.

Body: de scooter

De Body is de elektrische scooter zelf. Het is een scooter die 25 of 45km/u kan rijden, en die volledig elektrisch is. De lithium-batterij kan je opladen in elk stopcontact en met een dubbele batterij kan je wel 130km rijden voordat je moet opladen. De scooter is compact en veilig, ideaal voor in de stad!

Heart: het abonnement

Je vraagt je misschien af welke kosten je zal hebben aan je elektrische scooter. Met het Heart abonnement van Blitss ben je zeker dat je accu altijd werkt, je service is inbegrepen en je hebt garantie op je onderdelen. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar, en zo betaal je alleen wanneer je wil rijden. Gemakkelijk, toegankelijk en voordelig.

Conclusie

In Nederland is het al een succes, en nu komt de elektrische scooter van Blitss ook naar België. De steden in België kunnen zo’n nieuwe en alternatieve manier van verplaatsen zeker gebruiken, en daarbij ziet het er ook leuk en stijlvol uit. Dankzij het Body & Heart concept kan je er zeker van zijn dat je altijd een rijdende scooter hebt. En wist je trouwens dat je met een oplaadbeurt die gemiddeld 30 eurocent kost, 65km kan rijden?

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website van Blitss.

Zou een elektrische scooter iets voor jou zijn?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

17 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.