Boss Bottled Infinite

Ik vind het altijd zo aantrekkelijk als mijn vriend een lekker parfum draagt. Het voegt zoveel toe, en al helemaal als het een favoriete geur van mij is. Ik hou zelf van stoere, warme geuren. Vandaag stel ik je voor aan een nieuwe favoriet: Boss Bottled Infinite is een houtachtige, aromatische geur die helemaal nieuw is, en mij nu al heeft overtuigd. Kan hij jouw hart ook stelen? 

Ik vind dat je aan de kleur van een parfum vaak al kan zien hoe hij zal ruiken. Een blauwe vormgeving en vloeistof is vaak heel fris en mannelijk. Dat is exact wat ik graag ruik, dus deze Boss Bottled Infinite gaf me hoge verwachtingen!

Hugo Boss heeft een heel groot aanbod aan verschillende geuren. Ze combineren moderne luxe met een klassieke touch. Dat is ook wat de verpakking uitstraalt, en het flesje van de Boss Bottled Infinite is heel stevig en stoer.

Topnoten

  • Appel
  • Mandarijn
  • Kaneel
  • Salie

Hartnoten

  • Lavendel
  • Patchouli
  • Rozemarijn

Basisnoten

  • Sandelhout
  • Olijfboom

De noten die mij het hardst opvallen bij de Boss Bottled Infinite zijn de fruitnoten, maar ook de lavendel is duidelijk te ruiken. Het sandelhout in de basis van de geur geeft het geheel een houtachtige en stoere toets. De blend is heerlijk en combineert zich tot een mannelijk maar toch elegante geur.

Conclusie

Parfum voor mannen is toch iets helemaal anders dan vrouwenparfum. Ik heb er zelf best hoge eisen voor, omdat ik wil dat mijn vriend mannelijk en stoer ruikt, maar toch elegant en klassiek. Dat doet deze Boss Bottled Infinite perfect. Het is echt een geur voor de moderne man die toch houdt van tijdloze geuren. Met fruitnoten, lavendel en sandelhout is het resultaat fris maar stoer, en tegelijkertijd elegant.

De Boss Bottled Infinite is verkrijgbaar bij Parfumerie.nl.

Welke eisen stel jij aan een parfum voor mannen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.