NARS Radiance Repowered

Een van de redenen waarom ik zo van NARS als merk hou, is omdat hun producten in zoveel verschillende tinten verkrijgbaar zijn. Ze hebben de perfecte kleur foundation voor elke huidskleur, en zo moet niemand zich verwaarloosd voelen. Met de nieuwe Radiance Repowered lijn wordt je huid nog mooier gemaakt. De producten geven je huid meer helderheid en laden haar weer op. Ik probeer ze vandaag uit!

In de Radiance Repowered lijn zitten twee foundations, een concealer, een vloeibare highlighter en een palette.

De NARS Sheer Glow Foundation is een foundation met een medium dekking die niet alleen je huid stralend en helder maakt, maar die ook hydraterende ingrediënten bevat. Met een formule die anti-oxidanten en kurkuma-extract bevat wordt je huid bij dagelijks gebruik echt verbeterd. Het is de perfecte foundation voor drogere huidjes, door zijn vochtinbrengende eigenschappen.

Ook de Radiant Creamy Concealer werkt verhelderend, en dankzij de luxueuze en rijke textuur trekt hij niet in de plooitjes en maakt hij de huid mooi glad. Perfect voor onder de ogen!

Op de foto hierboven draag ik geen make-up.

Op de foto hierboven heb ik de Sheer Glow Foundation en de Radiant Creamy Concealer aangebracht. Het ziet er voorlopig een beetje creepy uit, maar het effect is wel heel mooi. Mijn huid ziet er natuurlijk uit, maar toch stralend en egaal.

De Sheer Glow Foundation is heel fijn in gebruik, en de dekking is gemakkelijk op te bouwen. Een fijn laagje is genoeg om te egaliseren, en hij geeft een mooie glow. De Radiant Creamy Concealer geeft extra dekking waar nodig, zonder er cakey uit te zien.

De Super Radiant Booster is een vloeibare highlighter die je kan mengen met je foundation of apart aanbrengen. Vloeibare highlighters zijn heerlijk, omdat ze zo’n natuurlijk effect geven.

Op de foto hierboven heb ik de Super Radiant Boost op mijn jukbeenderen aangebracht. Hij geeft een hele subtiele en natuurlijke glow, alsof mijn huid van nature straalt.

Het laatste product is het Skin Deep Eyeshadow Palette. Het is een prachtig palette met neutrale en stralende tinten. De bovenste rij zijn tinten die je ook gemakkelijk op je gezicht, als bronzer en highlighter kan gebruiken.

ALs ik de tinten op mijn arm swatch, merk ik meteen dat het pigment heel erg goed is. Met één zacht veegje zijn de kleuren diep en intens.

Op de foto hierboven heb ik de bovenste tinten gebruikt als bronzer en highlighter. Ze werken superfijn en zijn ultrazacht en smelten prachtig samen met mijn huid.

Met het palette maakte ik een mooie, snelle ooglook. De tinten zijn heel fijn om mee te werken en een zachte half-smokey eye mee te maken.

En dit is de look met alle producten. Ik vind het effect heel mooi. Het is natuurlijk, maar mijn gezicht en teint zien er toch heel stralend en helder uit. De foundation is hydraterend en vrij rijk, waardoor ik hem wel moet afpoederen doorheen de dag, maar ik merk ook wel dat mijn huid er goed op reageert. Ik heb geen lst meer van droge plekjes of velletjes. Ideaal!

Conclusie

Mijn huid is zeker fan van de NARS Radiance Repowered lijn. Dankzij de texturen en verzorgende ingrediënten ziet mijn huid er stralend en gezond uit, en krijgt mijn teint een heldere gloed.

Wat vind jij van de Radiance Repowered producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

  • Mariëlle schreef:

    Wat een heerlijke set! Stiekem ben ik hier wel een beetje jaloers op. Ik zet deze mooi op mijn verjaardagslijst. Wie weet koopt iemand hem wel voor me. Ik snap dat je geniet van deze set. Het zijn stuk voor stuk heerlijke make-up producten die je gezicht een prachtige uitstraling geven!

  • Kelly Mulder schreef:

    Wauw, wat een prachtige producten van Nars!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.