Outfit: Black/White/Work/Out

Nu de zomer in zicht is, is het stilaan tijd om te werken aan je summer body. Ik ben zelf niet van de sportiefste, maar ik vind het wel fijn om een beetje te sporten, zodat ik mezelf beter in mijn vel voel. En het allerleukste aan een workout: een toffe outfit. De outfit die ik vandaag deel is de perfecte basic workout look.

Het moet niet altijd kleurrijk en speciaal zijn. Soms kan een zwart-wit outfit perfect zijn. De look is casual, maar sportief, en ik zou hem ook dragen om niet te sporten.

Mijn legging en top zijn allebei van Prozis, mijn go-to webshop voor alles wat met sporten te maken heeft. Ik koos een witte, basic top in een zacht stofje. Dit soort topjes kan je eigenlijk met alles combineren en ziet er altijd stijlvol uit. Mijn legging is zwart en heeft een glanzende finish. Hij is ontzettend comfortabel en doordat hij glanzend is, is hij heel flatterend.

Ik draag mijn Nike Air Max sneakers, want die zijn perfect om mee te lopen, vind ik. Dankzij de dikke zool krijg je veel ondersteuning, en ze zien er ook heel cool uit.

Legging: Prozis // Top: Prozis // Sneakers: Nike

Wat is jouw favoriete sportoutfit?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.