De Brabantia Patrice collectie

Brabantia wordt 100 jaar, wauw! Proficiat met 100 kaarsjes, én met de Patrice collectie die Brabantia uitbracht voor haar verjaardag. In 1969 werd het ontwerp met de bruine en fuchsia bloemen gelanceerd, en sindsdien is het een van de populairste motieven. En nu zijn ze er terug, want Brabantia zette de bloemen op de pedaalemmer, de Bo Touch Bin, de broodtrommel en hun voorraaddoos. 

Mijn interieur ging terug in de tijd met de Patrice Bo Touch Bin, de broodtrommel en de voorraadbus. Ik kan een beetje kleur zeker appreciëren, en de bloemen maken het klassiek en speels tegelijkertijd.

De Bo Touch Bin is niet alleen mooi, maar ook heel handig. De vorm is ideaal om tegen de muur te zetten, en zo is hij heel plaatsbesparend.

Om de Bo Touch Bin te openen, hoef je enkel het deksel licht aan te raken. Binnenin zitten twee apart uitneembare binnenemmers, zodat je gemakkelijk kan sorteren.

Verder is de vuilnisbak op de perfecte hoogte dankzij de verstelbare pootjes die trouwens anti-slip zijn. Ik vind het vooral handig dat je de emmer gewoon open kan laten staan. Dat is gemakkelijk als je hem wil leeghalen, of er meer in wil doen. Dat miste ik wel bij mijn vorige vuilnisbak.

De matchende broodtrommel vind ik ook super. Ik heb niet heel vaak brood in huis, maar je kan er ook andere dingen in bewaren. Voorlopig bewaar ik mijn havermout erin, en dat is echt handig.

Ik sluit af met de voorraadbus, die het geheel helemaal afmaakt. Superhandig, dit soort voorraadbussen. Ik gebruik ze ontzettend graag. In mijn Patrice voorraadbus bewaar ik mijn koffiecapsules, ze passen er perfect in!

Conclusie

100 jaar, da’s ondertussen al een hele tijd. Ik kan me zo voorstellen dat mijn grootmoeder de Patrice print ergens in haar huis had staan. Ik ben alvast overtuigd! De items zijn niet alleen schattig en stijlvol, maar ook heel erg handig. Een nuttige en mooie toevoeging aan mijn interieur.

Herken jij de print met bruine en fuchsia bloemen nog?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.