Nationale Ninadag: dit zijn de items die je met korting moet scoren!

Zaterdag is het Nationale Ninadag, en dat betekent dat je grote kortingen kan grijpen! Bij De Bijenkorf krijg je 20% korting op de mooiste kleding, accessoires en cosmetica. Krijg je er al keuzestress van? Geen zorgen, want ik heb een aantal van de leukste items geselecteerd die je zaterdag met 20% korting kan bestellen met de code NINADAG2019.

Kleding

Roze kokerjurk – French Connection

Kokerjurken zijn zo elegant, en deze roze kleur is zo mooi! Het is het ideale jurkje om naar je werk te gaan, maar ook om mee op een terrasje in de zon te zitten.

Cropped jumpsuit met bloemen – ENVII

Jumpsuits zijn mooi, stijlvol en zalig om te dragen. Dit cropped model is fris en jong, en is de perfecte outfit voor warmere dagen!

Gestreepte jeans – Wrangler

Een gewone blauwe jeans is een musthave, maar als je eens iets anders wilt is deze gestreepte jeans echt iets voor jou. Heel flatterend, dankzij de lange strepen, en de kleuren maken je meteen klaar voor de lente!

Oranje rok – Selected Femme

Een van mijn favoriete kleding is Selected Femme. Hun items zijn tijdloos, stijlvol, en jong maar toch elegant. Dit zwierige rokje is comfy en speels, en met 20% korting betaal je er nog maar 40 euro voor!

Badpak – Seafolly

Ik ben al langer op zoek naar het perfecte basic badpak, en ik denk dat dit het uitgerekende moment is om hem eindelijk te bestellen!

Rode overslagjurk met striksluiting – Phase Eight

Een overslagjurk in een fijne stof is een kledingstuk waar je deze lente en zomer ontzettend blij mee zal zijn. Ik zie mezelf al helemaal lopen in dit elegante en fleurige jurkje!

Schoenen

Witte sneakers – Fila

Ik zou niet kunnen zonder witte sneakers, en dit chunky paar van Fila vind ik echt supercool. De dikke zool doet me er een paar centimeter groter uitzien, en de kleine logootjes maken de look extra sportief.

Bruine sandalettes – Valentino

Deze sandalen met hak zijn perfect in elke zin van het woord. De kleur, het gouden Valentino logo, de stevige hak waardoor je er de hele dag comfortabel op wandelt. Deze moét ik gewoon hebben!

Nude pump – Dune London

Een nude pump is een staple voor de meeste vrouwen, maar dit paar pumps is ideaal als je een wat minder hoge hak wil. Met een hakhoogte van 7,5 cm loop je de hele dag comfortabel, en dankzij de nude kleur lijken je benen extra lang.

Bruine handtas – Michael Kors

Tassen koop ik zelf het allerliefst met een fikse korting, dus één van deze tassen wordt van mij! Bruin is altijd mooi en past goed bij je everyday outfit.

Blauwe crossbody – Furla

Hoe leuk is dit tasje van Furla? Ik ben hier verliefd op, wat een cutie! De kleur, het gouden logo, de vorm, het is echt helemaal iets voor mij!

Roze crossbody – Phase Eight

Ik hou van kleine handtasjes, en dit pastelroze halvecirkelvormige tasje heeft mijn hart gestolen. Zie je me al lopen met dit tasje en mijn roze kokerjurk?

Crosboddy van papier – NALI

Ik sluit af met een boho-chic tasje van Nali. Ik zie mezelf deze zomer al helemaal lopen in een flowy maxi jurk en dit tasje over mijn schouder.

Gebruik de code NINADAG2019 voor 20% korting op zaterdag 18 mei!

En jij? Welke items ga jij scoren op Nationale Ninadag?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.