Louis Widmer Rijke Nachtcrème

Nu ik een jaar ouder ben geworden, word ik me steeds bewuster van het belang van goede huidverzorging. Ik wil namelijk geen rimpels aub. Skincare is echt een passie van mij, en vandaag bespreek ik de Louis Widmer Rijke Nachtcrème. Het is een nachtcrème die intensief anti-aging werkt. Oké, ik ben nog relatief jong, maar je kan niet vroeg genoeg beginnen. Vandaag gaan we huidveroudering tegen met de Louis Widmer Rijke Nachtcrème

Louis Widmer is een merk dat bekend staat om zijn producten die huidveroudering tegengaan. Hun paarse verpakkingen vallen op bij de apotheek, maar tot voor kort had ik de producten nog niet geprobeerd. Tot ik de Louis Widmer Rijke Nachtcrème tegenkwam.

Louis Widmer Rijke Nachtcrème, € 34,50

De crème hydrateert, regenereert en voedt de huid intens, verzacht rimpels en maakt de huid gladder en strakker.

De gefragmenteerde hyaluronzuur boost de aanmaak van collageen, verbetert de elasticiteit en de vochtbalans van de huid. Biostimulatoren stimuleren de celcohesie en de collageensynthese. Daardoor wordt de huid weer stevig en glad.

Hyaluronzuur vormt een film (lange keten) en hydrateert de huid intens waardoor die zacht aanvoelt. Rimpels worden als het ware opgevuld. Een elastische film beschermt de huid.

De Louis Widmer Rijke Nachtcrème is – zoals de naam al aangeeft – erg rijk. Voor overdag zou deze crème veel te vet zijn voor mij, en mijn huid te hard doen glanzen. Maar ’s avonds is deze nachtcrème heerlijk. Mijn huid wordt intens gevoed en ik word wakker met een volle en zachte huid.

Conclusie

De Louis Widmer Rijke Nachtcrème is ontzettend voedend. Dat is positief als je je huid extra verzorging wilt geven, maar als je een vette huid hebt is dit waarschijnlijk niet de beste crème voor jou. Hij maakt mijn huid zachter en gladder, maar ik kan hem niet ’s ochtends gebruiken: daarvoor is hij te rijk. Mijn conclusie is zeker positief, al kan ik niet met honderd procent zekerheid zeggen dat hij rimpels doet verdwijnen (voorlopig heb ik nog niet heel veel rimpels).

De producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar bij de apotheek en online.

Louis Widmer Rijke Nachtcrème, € 34,50

Heb jij ervaring met Louis Widmer?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.