Outfit: Flower Girl

Vandaag ben ik het zonnetje in huis met een ontzettend kleurige en warme outfit. Geef mij alsjeblieft zoveel mogelijk zon, want dan ziet mijn outfit er het leukst uit! Als je de foto’s ziet denk je eerst waarschijnlijk: dat is een jurkje. Maar niets is minder waar, want ik koos een matchende top en rok uit, en door ze te combineren creëer ik de look van een jurk. Wat vinden jullie van de kleur? Te gewaagd? Ik vind dit zelf echt zalig, want ik voel mij altijd meteen wat blijer als ik een fel kleurtje draag. 

Mijn rok en top zijn van Milla Amsterdam. Ik koos voor een matchende top en rok zodat ik ze zowel samen als apart kan dragen. Vooral het topje vind ik prachtig, en het ziet er ook supermooi uit bij een gewone jeans. Ik draag zelf ontzettend graag warme kleuren, die doen mij zoveel harder stralen dan neutrale of koele tinten. Deze oranje outfit is waarschijnlijk wel het warmste dat ik kon vinden, en ik ben fan.

Ik heb trouwens ook nieuwe schoenen. Deze sandalen zijn van Wonders en ze zitten zo goed! Ik zou zelfs durven zeggen dat ze beter zitten dan mijn sneakers. De schoenen van Wonders hebben wel vaker die eigenschap, want ze steken er heel veel werk in zodat ook jij comfortabel kan lopen. Het kleurtje is megacute, en de vorm met bollen maken ze extra speels. En zo comfy, ik kan er niet over ophouden!

Verder hield ik het simpel en draag ik mijn Yves Saint Laurent tasje. De bruine kleur en de gouden details passen perfect bij mijn warme outfit, en doet mijn look er extra zonnig uitzien!

Rok: Milla Amsterdam // Top: Milla Amsterdam // Schoenen: Wonders // Tasje: Yves Saint Laurent


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.