Outfit + shoplog: Sans-Online

Vandaag toon ik je mijn outfit, maar laat ik ook snel even mijn nieuwste aanwinsten zien die ik onlangs bestelde bij Sans-Online. Misschien heb je al eens gehoord van deze webshop maar in het geval dat niet zo is: het is een online shop met een groot assortiment aan mooie kleding. Ik vond er veel dat exact mijn stijl is. Vandaag toon ik je alles! 

Sans-online is een hele leuke webshop die ik onlangs ontdekte en waar je allerlei topmerken kan vinden. Ben je nog op zoek naar een update voor je zomergarderobe? Bij Sans-Online vind je korte broeken, midirokken, de leukste jurkjes en nog veel meer. Ik liet me onlangs helemaal gaan en toon je vandaag wat ik heb besteld.

Ik koos vandaag dit supermooie jurkje van Vero Moda. Het is een simpele jurk in het zwart met een schattig bruin riempje. De jurk is heel flatterend, net omdat hij zo simpel is. Hij is niet te strak maar ook niet te los, en dankzij de voering is hij zowel geschikt om in naar het werk te gaan als om gewoon een uitstapje te maken. Mijn vriend vindt deze jurk alvast prachtig, haha.

Ik combineerde de jurk met mijn Gucci schoentjes, een horloge van Danish Design en een armbandje van Chloé. Omdat het jurkje zo simpel is kan je er wel veel kanten mee op: sneakers, opvallende juwelen, hoge hakken, het kan eigenlijk allemaal.

Jurk: Vero Moda // Schoenen: Gucci // Horloge: Danish Design // Armband: Chloé

Shoplog

Zwarte bodycon jurk

Ik koos deze supermooie bodycon jurk uit. Meestal kies ik voor lossere jurkjes, maar dit is toch wel een heel mooi exemplaar om aan te trekken voor een speciale gelegenheid. Een paar mooie sandalen met een hak eronder en je bent klaar!

Blauwe jurk met boothals

Deze jurk vind ik perfect voor de zomer. Het stofje is heel licht en zacht, en het riempje kan je eraf nemen voor een volledig andere look. Hij is van Only en was eigenlijk heel erg betaalbaar.

Zwart A-lijn rokje met knoopjes

Ik draag ze niet vaak, maar ik weet dat mijn vriend het heel mooi vindt als ik rokjes draag. Dit rokje van het merk Object is heel gemakkelijk te combineren, door het stofje, het model en de kleur. Geen reden meer om rokjes over te slaan, dus. Dat zal Nikola graag horen.

Zwart-wit gestreepte jurk

Sommigen doet deze jurk misschien denken aan een gevangenisoutfit, maar ik vind het megacool. Strepen zijn mijn ding, en al zeker als ze zwart en wit zijn. Deze jurk is van Only en ik kan niet wachten op het moment dat ik deze jurk voor het eerst kan dragen!

Gele jurk met bloemen

Weer een jurk van Only, maar deze is dan weer helemaal anders. De bloemenprint sprak me meteen aan en de hoge hals is waarvoor ik viel. Het model is ontzettend flatterend. Komaan, zon! Zorg ervoor dat ik dit jurkje kan dragen.

Welk item vind jij het leukst? En kende jij Sans-Online al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.