L’Oréal Paris Paradise Extatic

Momenteel zit ik ziek thuis, en ik heb behoefte aan een tripje naar een exotisch paradijs. Helaas heb ik voorlopig nog te veel werk, maar ik maak het hier in België wat tropischer met de L’Oréal Paris Paradise Extatic producten. Weet je nog dat er vorig jaar zo’n hype was rond de L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara? Nu is de lijn uitgebreid met een aantal extra producten. Zijn ze ook zo fijn? Ik probeerde ze uit!

Tegenwoordig kan je niet enkel de L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara verkrijgen, maar ook de Primer en de Kajal. Geef je blik die exotische paradijslook dankzij een intens effect.

L’Oréal Paris Paradise Extatic Primer Mascara, € 13,49

L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara, € 15,99

L’Oréal Paris Paradise Kajal Superliner, € 13,99

De borsteltjes van de mascara en de primer zijn vrij vol met natuurlijke haartjes. Het kajal potlood heeft een superdikke punt. Da’s iets moeilijker om een fijn lijntje mee te zetten, maar ik gebruikte vroeger altijd dit soort potloodjes en dat zag er altijd wel mooi uit.

Hierboven zie je mijn wimpers zonder make-up. Een goede mascara geeft mijn wimpers definitie, lengte, volume en krul.

Ik begin met een laagje van de primer. Die is wit en legt een basis voor je mascara.

En dan een laagje mascara eroverheen. Wauw! Wat een intens resultaat. Mijn wimpers zijn vol, lang, intens zwart en mooi gekruld. Dankzij de primer zijn mijn wimpers éxtra vol, het voegt echt wel een vleugje drama toe.

De L’Oréal Paris Paradise Kajal Superliner is intens en diep zwart. Met één veegje zet je een intense zwarte lijn, en hij is gemakkelijker dan je zou verwachten. Het liefst gebruik ik hem door eerst een lijntje langs mijn bovenste wimperrand te zetten en die dan lichtjes te vervagen met een wattenstaafje of een oogschaduwkwast. De Superliner blijft heel goed zitten, en vervaagt niet; toch wel belangrijk voor een oogpotlood.

Conclusie

Een goede mascara is voor mij heel belangrijk. Ik denk dat de L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara – zelfs met de primer erbij – nog niet mijn nummer één favoriete mascara, maar hij komt zeker in mijn top 10. Dankzij de primer zijn mijn wimpers echt héél vol. Hij blijft goed zitten, en dat kan ook gezegd worden over de L’Oréal Paris Paradise Kajal Superliner.

L’Oréal Paris Paradise Extatic Primer Mascara, € 13,49

L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara, € 15,99

L’Oréal Paris Paradise Kajal Superliner, € 13,99

Heb jij vorig jaar ook de L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.