Van winterkleerkast naar zomerkleerkast: scoor deze zomeritems met tot 30% korting bij De Bijenkorf

Morgen is het Hemelvaart, en dat betekent misschien dat je een dagje vrij hebt. Dat komt dan goed uit, want De Bijenkorf viert deze speciale dag door fikse kortingen aan te bieden. Morgen is daarom het ideale moment om een paar zomeritems toe te voegen aan je kledingkast. Ik deel vandaag mijn musthaves voor een perfecte zomerkleerkast, en jij kan ze van 29 mei tot en met 2 juni met korting scoren!

Little Black Dress

Zwart is misschien niet de eerste kleur waar je aan zou denken als je aan de zomer denkt, maar geloof mij: je zal blij zijn dat je een mooie Little Black Dress in je kast hebt hangen. Met een paar sandalen overdag, en ’s avonds met een paar pumps, deze klassieker is onmisbaar. Neem zeker eens een kijkje bij de jurken outlet!

Jeansjasjes

Laten we ervan uitgaan dat het doorheen de rest van de lente en de zomer niet meer héél koud zal worden, maar ons land kennende zal je op sommige avonden wel een jasje nodig hebben. Kies daarom voor een leuk jeansjasje: niet te dik, niet te licht, en het past zowel bij een stoere outfit als een vrouwelijk jurkje.

Midirokken

De lente en de zomer zijn echt dé seizoenen voor midirokken. Een rok ziet er elegant en vrouwelijk uit, en zit ook heel fijn. Of je nu gaat voor een basic kleur en model, of een plissérok (die zijn ook heel hip, tegenwoordig) of zelfs een denim variant, het wordt heerlijk om deze zomer een midirok te dragen.

Sandalettes

Voor mij écht een must voor de zomer: een mooi sandaaltje met een hak. Het liefst is die hak vrij vol, want ik wil er natuurlijk de hele dag op kunnen lopen. Ik heb er al een paar online gezien waar ik voor gesmolten ben. Een sleehak (want dat zit zo fijn en geeft me toch wat extra hoogte, hihi) een sandaal in een neutrale kleur en een opvallender kleurtje zoals deze groene instappers. Keimooi!

Welke items missen nog uit jouw kledingkast? Ga zeker eens kijken bij De Bijenkorf, want in hun dameskleding outlet shop je van 29 mei tot 2 juni heel wat items met kortingen tot 30%!

Wat is voor jouw de ultieme zomermusthave in je kleerkast?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.