Outfit: Little Black Dress

Een LBD of little black dress is zo’n musthave. Vooral omdat je zo’n zwarte jurk op zowat elk moment en in zowat alle combinaties kan dragen. Ik heb een paar favoriete zwarte jurkjes, maar mijn nieuwste exemplaar heeft stiekem toch een streepje voor. Het is een bodycon jurk, maar eentje die heel flatterend is. Ik draag hem vandaag met witte sneakers en een paar mooi accessoires. 

Mijn jurk is er eentje van Studio Anneloes, een jong en hip merk dat heel wat leuke items aanbiedt. Ik vind deze jurk zo mooi, en niet alleen omdat hij perfect lijkt te passen, maar ook omdat de fit heel mooi en stijlvol is. Ik draag hem nu met een paar sneakers van NIKKIE, maar ook met een paar mooie pumps of sandalen is deze jurk prachtig. Je zal mij deze jurk nog vaker zien dragen, want ik vind hem echt heel cute. En nog een pluspunt: hij zit echt heel comfortabel.

Ik heb voor een aantal accessoires gekozen die goed bij elkaar passen, en daardoor krijgt mijn look samenhang. Mijn tas is van Burkely. Dat is een van mijn favoriete handtassenmerken, en mijn vorige handtas van Burkely heb ik echt héél erg lang gedragen. Deze tas is iets kleiner, en het slangenprintje vooraan geeft hem iets speciaals. Ook deze tas heeft een pluspunt: er kan megaveel in, haha!

Mijn zonnebril is er eentje die ik al heel lang heb. Ik vond hem toevallig bij mijn ouders in een schuif, en ik vond hem wel mooi. Het model is inmiddels niet meer verkrijgbaar, maar hij is van het merk Vogue.

Ten slotte draag ik mijn nieuwe horloge van Danish DesignDanish Design is het merk waarvan ik vind dat ze de allermooiste horloges hebben, er is voor elk wat wils. Dit model is een hele klassieke, met een metalen bandje en met zowel goud- als zilverkleurige details. Zo eentje heb ik nog niet veel voorbij zien komen, en ik vind dat hij mijn outfit er nét wat stijlvoller doet uitzien.

Jurk: Studio Anneloes // Sneakers: NIKKIE // Tas: Burkely // Zonnebril: Vogue // Horloge: Danish Design

Wat is voor jou de perfecte little black dress?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

  • mariëlle schreef:

    mooie outfit babe! You look stunning! Zo’n little black dress heb ik normaal echt wel in mijn garderobe zitten, maar door de zwangerschapsbuik pas ik hem helaas niet meer. Snik, snik! Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar een zwangerschapsvariant. Maar ze zitten of niet mooi, of ze zijn erg duur. Maar gewoon zorgen dat ik een hoop afval na de bevalling, dan kan ik mijn favo jurkje weer aan! Ik vind btw je horloge van danish design ook erg mooi zeg!

  • Beautyn0te schreef:

    Leuke outfit! Ik ga snel een kijkje nemen 🙂

  • Girls-Things schreef:

    Wauw het jurkje staat je echt mooi. En je zonnebril vind ik super gaaf!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.