Snelle tip: Viva Scandinavia

Theedrinkers opgelet! Vandaag wil ik even een snelle tip met jullie delen. Ik heb onlangs echt een heel mooi merk gevonden dat alles heeft zodat je stijlvol en op een handige manier je thee kan drinken. Supermooie theepotten, matchende kopjes en schattige thee-eitjes, Viva Scandinavia is dé place to be. Ik koos voor een prachtige set van een theepot en twee kopjes, en wil je ze vandaag tonen. 

De Infusion porseleinen theeset heeft een prachtig modern ontwerp, en siliconen details die het theedrinken enkel gemakkelijker maken. Porselein houdt je thee langer warm en vers, zodat je langer van je thee kan genieten.

De siliconen tuit zorgt ervoor dat je niet morst. Dat is voor mij een groot pluspunt, want ik ben zelf niet de handigste thuis, hihi. Ook zit er een siliconen huls rond de kopjes zodat de warmte je niet tegenhoudt om ze vast te houden. En een laatste leuk detail: aan de rand van de kopjes zit een klein gleufje, waar je het draadje van je theezakje in kan steken. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken dat het draadje in de thee valt.

Viva Scandinavia Infusion porseleinen theeset, € 49,95

Kende jij Viva Scandinavia al?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.