Tuin-goals: met deze tips maak jij je tuin Instagramproof!

Nu het eindelijk lente is maak ik het allerliefst foto’s in de zon. Op straat, op een terrasje, of in een prachtige en kleurrijke tuin. Ik ben dus altijd op zoek naar mooie plekjes met veel bloemen. Onlangs dacht ik: hoe leuk zou het zijn om zélf een tuin te hebben die Instagramproof is? Vandaag geef ik je een aantal tips over hoe je je eigen tuin op een supersimpele manier Instagramproof kan maken.

Mooie kleuren doen het altijd goed op Instagram. Ik maakte onlangs foto’s in de Botanische Tuin van Antwerpen en ik werd er meteen blij van. Al die frisse kleuren en schattige bloemen, I love it.

Tip 1: bloemen

Uiteraard is mijn eerste tip om bloemen te planten. Op Instagram (en in mijn hart) zijn bloemen heel geliefd. Je creëert in een mooie bloementuin probleemloos de mooiste boho chic looks én je kan je outfit afstemmen op de bloemen waarbij je fotografeert. Een van mijn favoriete bloemen is de hortensia, en dan natuurlijk het aller-, allerliefst de roze variant. Roze, paarse en violette tinten zijn populair op Instagram, dus wat ik zeker ook zou doen is wat lavendel kopen. Die schattige paarse bloemetjes zien er niet enkel mooi uit, maar ze ruiken ook heerlijk en je kan er allerlei DIY’s mee doen.

Tip 2: tuinmeubels

Wat er ook ontzettend leuk uitziet is een klein zithoekje in de tuin. Op de foto hierboven zie je het bamboe-hoekje in de tuin van mijn ouders. Het is supergezellig om er te zitten, maar het ziet er ook megaleuk uit op de foto. Mijn ouders hebben gekozen voor romantische art nouveau stoelen en een bijpassend tafeltje. Volledig Instagramproof – al denk ik niet dat mijn ouders het daarvoor hebben gedaan, haha.

Tip 3: een felgekleurde muur

Ik zei het al: felle kleuren doen het altijd goed. Daarom zou ik heel graag een felgekleurde muur in mijn tuin willen. Een roze, blauwe of gele achtergrond is simpel en ziet er altijd leuk uit. Het doet me een beetje denken aan de Rue Crémieux in Parijs, die heel erg populair is op Instagram.

Hoe maak jij je tuin Instagramproof?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.