Mijn nieuwe posters van Desenio

Nu het stilaan weer warmer begint te worden heb ik zin om mijn interieur een update te geven. Ik wil een frisse look, want dat geeft me echt dat zomergevoel. En wat is er leuker om je thuis op te frissen en een nieuwe look te geven dan met wat nieuwe wanddecoratie. Ik koos een paar posters van Desenio uit, die me aan de zomer deed denken. Vandaag laat ik je mijn nieuwe muur zien, lees snel verder!

Met mijn code “SILKEBLOGS” krijg je 25% korting op posters van Desenio, t/m 6 Juni*. Volg @desenio voor meer inspiratie!

*De code geldt niet voor lijsten of voor handpicked/collaboration/gepersonaliseerde posters.

Ik vind het heerlijk om online te kijken naar mooie decoratie, en op de website van Desenio kan ik me uren bezighouden. Je vindt er ontzettend veel mooie posters in verschillende stijlen, en natuurlijk ook de bijbehorende kaders om ze in op te hangen of neer te zetten.

Ik koos drie posters met blauwe tinten. Normaal ben ik niet zo’n fan van blauw, maar ik hou van de frisse look die het geeft. Ik vind de combinatie van de drie posters perfect. Het doet me denken aan de zomer, aan vakantie, aan rust en ontspanning.

Ik heb na even zoeken de posters opgehangen aan de muur tussen mijn twee ramen in de woonkamer. Daar zien ze er het allermooist uit, en zo wordt dit plekje een echte eyecatcher in mijn appartement.

Dit zijn de namen van de posters die ik bestelde:

Miami Beach Palms

Ik koos voor een blauwe licht met palmbomen, omdat die me doen denken aan hitte en zomer, maar ook aan vrijheid en openheid.

Golden Horizon

Deze poster is wat abstracter, maar de kleuren zien er luxueus uit en deze poster geeft me echt een gevoel van rust en sereniteit.

Surfers Wave

De zee is het ultieme vakantiegevoel. Deze prachtige foto van een grote golf geeft me enerzijds het gevoel dat ik zomaar alles kan doen wat ik wil, maar anderzijds ook dat ik heel klein ben en maar een miniscuul deeltje ben van deze fantastische wereld.

Wat vind jij van mijn posterkeuze?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.