De Greenbox: het herbruikbare alternatief voor verhuisdozen

Sta je op het punt om te verhuizen? Of wil je al je winterkleding uit je kleerkast halen en op zolder zetten? Dan heb ik vandaag een tip voor je: de Greenbox. Het is een doos die je kan huren, thuis stockeren of bewaren in het Greenbox-hotel. Ik ben zelf een jaar geleden verhuisd, en ik moet bekennen dat ik nog niet alles heb meegenomen uit mijn ouderlijke huis. De Greenbox kwam daarom op het perfecte moment. En nu ben ik eindelijk 100% verhuisd. 

De Kuub Greenbox is een grote, groene box die ijzersterk is, perfect stapelbaar, duurzaam en waterbestendig. Hij is dus ontzettend handig, maar het concept is ook goed voor het milieu. Geen extra grote afvalberg door al die kartonnen verhuisdozen, maar en herbruikbaar alternatief dat bij jou thuis geleverd wordt en weer wordt opgehaald wanneer jij het wilt!

Je kan zoveel boxen als je wil huren, het kan al vanaf 1 box. En als er dozen zijn die je niet meteen wilt uitpakken, stuur je ze gewoon naar het Greenbox-hotel.

Ben jij ook enthousiast over dit concept?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.