Een hele nieuwe website!

En daar is hij dan eindelijk: mijn nieuwe website. Silkeblogs heeft – na drie jaar – opnieuw een makeover gekregen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, en hoop dat jullie er ook enthousiast over zijn. Vandaag overloop ik wat er nieuw is, en waarom deze makeover nodig was. Laat zeker een comment achter als je nog tips hebt voor verbeteringen aan mijn website!

Kijk dan hoe mooi! Ik zit nog altijd op een “roze wolk” (Silkeblogs is toch wel een beetje mijn baby) en word altijd enthousiast als ik mijn nieuwe homepage zie. Het was veel werk, en ik wil dan ook Vincent bedanken voor al zijn goede zorgen, maar het resultaat is een droom.

Waarom een nieuwe website?

Mijn vorige website was al heel mooi, vond ik, maar het miste persoonlijkheid. Ik had hiervoor namelijk een WordPress thema, dat uiteraard niet uniek was. Vincent heeft de nieuwe website from scratch gemaakt. Alles is zelf gekozen, en zelfgemaakt. Het was immers tijd geworden voor iets dat nog beter was dan ervoor.

Misschien heb je het al gemerkt, maar alles gaat ook veel sneller met de nieuwe website. De laadtijden zijn veel korter, waardoor je veel sneller overal naartoe kan surfen. Het is een hele verbetering!

Hoe ziet het er nu uit?

Op de homepage zie je helemaal bovenaan mijn logo, dat al een tijdje bestaat, en ernaast de categorieën. Daaronder zie je de eerste post, dat is altijd ofwel de laatste post die ik geplaatst heb, ofwel een post waar ik heel trots op ben. Ga zeker altijd een kijkje nemen naar de bovenste post, die mag je niet missen!

Als je de eerste post hebt gelezen, scroll je vervolgens door naar de Must Reads – dat zijn vier posts die je moét lezen – en rechts kan je ook wat basic informatie over mij vinden.

Als je verder naar onder scrolt vind je de rest van mijn artikels, gesorteerd per categorie. De drie grote categorieën zijn BeautyFashion en Lifestyle. Helemaal onderaan vind je ook nog mijn Instagram Feed.

Ik ben hélemaal verliefd op mijn nieuwe website. Het is zo’n verbetering, ik word er blij van. Natuurlijk wil ik daarom weten wat jullie ervan vinden. Heb je nog tips? Merk je dingen op die nog niet helemaal goed zitten? Laat het me weten!

Wat vind jij van de nieuwe Silkeblogs? 


P.S.: Volg je me al? 

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.