Keune Style Producten

Ik vind het super om met mijn haar te spelen. Krullen, steilen, opsteken, ik doe het allemaal. Na jaren te experimenteren heb ik ontdekt dat het geheim van een mooi kapsel de producten zijn. Vandaag probeer ik drie nieuwe stylingproducten van Keune. Het is de eerste keer dat ik iets van het merk gebruik, dus ik ben heel benieuwd. 

Keune Style Producten

Keune is een merk dat je voorziet in al wat je haar nodig heeft. Haarkleuring, -verzorging en -styling; ze hebben een uitgebreid assortiment en voor elk haartype de juiste producten.

De Style lijn is erg uitgebreid, en vandaag probeer ik drie van hun producten uit:

Keune Style Volume Thickening Cream, € 16,95

Keune Style Heat Protect Instant Blowout, € 17,95

Keune Style Heat Protect Hot Iron Spray, € 17,95

Dun, futloos haar? De Keune Style Volume Thickening Cream is een crème die je haar voller maakt door het extra volume en body te geven. Hij bevat provitamine B5 waardoor de crème je haar verzorgt, en het is beschermd tegen de hitte van een haardroger en stijltang. Bovendien zitten er UV-filters in de crème, die je haar een extra bescherming bieden tegen de zon.

Mijn ervaring

Ik heb van mezelf al vrij veel en dik haar, dus deze Keune Style Volume Thickening Cream is niet onmisbaar, maar ik vind het altijd fijn als mijn haar wat extra body krijgt. De crème is fijn in gebruik en ruikt lekker, en ik merk dat hij het gemakkelijker maakt om mijn haar te stylen met de haardroger. Of mijn haar er effectief voller uitziet dankzij deze crème vind ik moeilijk om te zeggen, maar hij geeft mijn haar wel wat extra textuur zodat het mooier blijft zitten.

Weinig tijd om je haar te drogen? Gebruik dan deze Heat Protect Instant Blowout spray, want hij verkort de föhn-tijd en geeft je haar glans en volume zonder het te verzwaren. Hij bevat trouwens ook een hittebescherming én een UV-filter.

Mijn ervaring

Mijn haar drogen is een hele taak. Het duurt al gemakkelijk een kwartier voordat het bijna droog is, en tegen dan ben ik het meestal al beu om het nog in model te brengen met de ronde borstel. De Heat Protect Instant Blowout spray kwam dus als geroepen, en ik merk écht het verschil: mijn haar wordt sneller droog, en het is veel gemakkelijker om het in model te brengen. Een echte time-saver.

Ik sluit af met de Heat Protect Hot Iron Spray. Deze spray beschermt je haar tegen hitte van stylingtools tot wel 230°C. Als je deze spray gebruikt, lijdt je haar 92% minder haarbreuk. Dat is volgens mij zeker wel de moeite waard!

Mijn ervaring

Mijn haar is sterk, maar ik vind het belangrijk dat dat ook zo blijft. Daarom bescherm ik mijn haar altijd als ik het ga stylen met warmte, en deze spray is daar zeker goed voor. Hij is gemakkelijk in gebruik, en ziet er mooi uit in mijn badkamer.

Conclusie

Mijn oordeel over de Keune Style producten is positief. Ze zien er mooi uit, ruiken lekker, zijn fijn in gebruik en betaalbaar. Zelf vind ik de Instant Blowout spray de beste, want hij bespaart mij effectief tijd als ik mij aan het klaarmaken ben. Mijn tip: heb je dun haar, probeer de Volume Thickening Cream, heb je dik haar, probeer de Instant Blowout spray en heb je breekbaar haar, bescherm je haar dan zeker met de Heat Protect Hot Iron Spray.

Gebruik jij stylingproducten voor je haar?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.