Outfit: #I Don’t!

Als vrouw is het niet altijd zo vanzelfsprekend om te kunnen doen wat je wilt. In onze maatschappij, maar ook in andere culturen is dat het geval. Er wordt zoveel van vrouwen verwacht. Je moet er mooi uitzien, je moet glimlachen, je moet kinderen willen maar ook een succesvolle carrière hebben. Ik vind het zelf soms moeilijk omdat ik het gevoel heb dat ik een bepaalde rol in de maatschappij moet vervullen. Daar heb ik maar 1 ding op te zeggen: I Don’t. Ik moet helemaal niks, ik mag alles zelf kiezen! Mijn outfit gaat daarom vandaag over empowerment

Een leuke, girly outfit, met mijn favoriete kleur, rood! En voor de mensen die vinden dat ik erom vraag om lastiggevallen te worden op straat (want die zijn er): I don’t. Een rokje of rode lippen, ik vind dat ik mij altijd mag kleden zoals ik wil zonder opmerkingen krijgen, dankuwel.

Ik was geïnspireerd om dit statement te maken door de Rouge Signature lipsticks van L’Oréal Paris. De lipsticks zijn ontzettend fijn en hebben namen als I Represent, I Am Worth It en natuurlijk I Don’t. Die laatste kleur draag ik vandaag ook op mijn lippen, en het is mijn favoriete tint uit de lijn!

Zowel mijn lipstick als mijn t-shirt en het tasje waar mijn lipsticks inzitten zijn van L’Oréal Paris. Hou mijn blog in de gaten, want er komt snel een uitgebreide review aan van deze lipsticks. Naar welke kleur ben jij benieuwd?

Mijn rokje is van Nikkie, echt een van mijn favoriete merken. Ze hebben zoveel moois, ik wil echt alles! Dit rokje is rood met veel gaatjes, en heeft een zwarte onderrok. Het is speciaal, maar ik vind het echt heel mooi.

Misschien heb je mijn sokken al gespot, want ze vallen best op door de pareltjes. Ze zijn van Burlington en ik vind ze supercute.

Ik draag mijn Adidas Superstar sneakers, en dat was al een tijdje geleden. Ze maken mijn look net wat sportiever en dat brengt het in balans.

Lipstick: L’Oréal Paris // Rok: NIKKIE // Sokken: Burlington // Sneakers: Adidas

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

22 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.