Mylène Oogmake-up

Mylène is een van de eerste make-upmerken dat ik gebruikte. Ik herinner me nog een oogschaduw die mijn mama na een Mylèneparty mee had, die ik soms mocht gebruiken. Sindsdien zijn er heel veel nieuwe producten bijgekomen, en onlangs hebben ze een paar nieuwe oogproducten gelanceerd. Uiteraard wilde ik ze uitproberen, dus dat deed ik.

Ik probeer een paar producten uit om een mooie ooglook mee te creëren: de Eye Shadow Crayons, een eyeliner in de kleur Ebony en de mascara in de kleur Intense Black. Ik kreeg ook de puntenslijper en een oogschaduwborsteltje opgestuurd.

Mylène Eye Shadow Crayon, € 12,80
Mylène Eyeliner, € 9,00
Mylène Mascara, € 13,30
Mylène Potloodslijper, € 3,20
Mylène Oogschaduwpenseel, € 11,20

Ik begin met de Eye Shadow Crayons, dat zijn dikke potloodjes die een crème-oogschaduw bevatten die op de huid een poedertextuur krijgen. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren, van boven naar onder:
Champagne
African Delight
Rosé

De Eyeliner is verkrijgbaar in 8 verschillender kleuren, waarvan ik de kleur Ebony uitprobeer. Het is een donkerbronzen tint, waarvan ik denk dat hij er heel mooi zal uitzien bij mijn oogkleur. Het is een potloodje waar je aan kan draaien om meer product te krijgen, en met achteraan een slijpertje zodat je altijd een scherpe punt hebt. Hij zou tot 12 uur blijven zitten.

De Mascara is verkrijgbaar in zwart, blauw en bruin. Ik ga voor de zwarte variant, en die belooft een intens effect met veel volume.

We beginnen met de swatches. Links zie je de drie Eye Shadow Crayons, die zoals je ziet heel zacht zijn van textuur, maar wel mooi dekken. De eerste twee kleuren zijn heel licht en voegen voornamelijk glans toe, en de derde is wat matter en donkerder. De Eyeliner Ebony is goed gepigmenteerd, en de kleur is een donker bruin.

Hierboven heb ik alle producten van vandaag gebruikt om een ooglook mee te maken. Het resultaat is mooi: de ooglook is zacht maar toch gedefinieerd, en de mascara maakt mijn wimpers echt heel erg vol.

De Eye Shadow Crayons zijn echt heel gemakkelijk in gebruik. Je gebruikt ze gewoon als een kleurpotlood, en dan kan je met je vinger of met een borsteltje de randjes verzachten. Ook de eyeliner is heel fijn: heerlijk zacht en intens zonder te smudgen.

Conclusie

De nieuwe Mylène Oogmake-up producten zijn zacht, fijn in gebruik en hebben een mooi resultaat. De Eye Shadow Crayons werken snel en zien er mooi uit op mijn ooglid, de Eyeliner is supermooi van kleur en de Mascara is er eentje die je wimpers ontzettend veel volume geeft. Bovendien zijn de producten betaalbaar, en kan je ze sinds kort online bestellen.

Mylène Eye Shadow Crayon, € 12,80
Mylène Eyeliner, € 9,00
Mylène Mascara, € 13,30
Mylène Potloodslijper, € 3,20
Mylène Oogschaduwpenseel, € 11,20


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

17 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.