Outfit: Black Short Sleeve Boxy Loungewear Set

Zaterdag was zo’n rare dag: ’s ochtends was het aan het onweren, dan was het bewolkt tot net na de middag; dan was het plots alsof het zomer was. Kort gezegd: ik had even geen idee wat ik moest aandoen. En dan ging de bel. De postbode had een pakje bij met wat kleding, en dat was mijn redding. Ik trok mijn nieuwe black short sleeve boxy loungewear set aan en vertrok.

 

Je hebt het waarschijnlijk al gezien aan de titel. Mijn outfit is van Femme Lux Finery en heet black short sleeve boxy lounge set. Het is een set van een oversized t-shirt en een stretchy broek. Hoewel de set heel budgetproof is, was ik best verrast door de kwaliteit van de stof. Hij voelt lekker dik, stevig en toch zacht en glad aan. Oké, het is niet de allerbeste kwaliteit die ik ooit heb gevoeld, maar ik vind niet dat je het eraan ziet.

En dat is eigenlijk alles. Voor de middag had ik ook mijn jas aan – die er eigenlijk hélemaal niet bij paste – maar na de middag was het plots ontzettend warm en liet ik die dus achter.


Loungewear set: Femme Luxe Finery // Sneakers: Nikkie

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.