Mijn nieuwe lamp en hoe mijn interieur stilaan bronzer wordt

Op een of andere manier komen er steeds meer bronzen accenten in mijn interieur terecht. Niet dat ik het erg vind, want stiekem hou ik wel van brons. Uiteindelijk heb ik besloten om het te embracen, en nu heb ik echt een brons hoekje in mijn interieur, inclusief gouden lamp. 

Is hij niet prachtig, mijn nieuwe lamp van Directlampen.nl? Ik koos voor deze goud-brons-achtige lamp omdat ik dacht dat hij wel mooi zou staan bij die paar kleine bronzen items. Nu, met de lamp erbij, lijkt het echt alsof het de bedoeling was. Alles past perfect samen, en het ziet er heel erg gezellig uit!

De andere drie gouden/bronzen items zijn er eerder toevallig gekomen. Het eerste was de gouden kader van mijn Balance poster. Hij stond heel lang op mijn buffetkast, maar omdat er een aantal dingen moesten veranderen staat hij nu op het kleine tafeltje. Perfect in balans.

Dan kwam de kandelaar. Deze kandelaar heb ik gekregen van mijn beste vriendin, en ik vind hem megacute. En dan kreeg ik het plantje in het bronzen potje, dat er toevallig bij paste en toen maakte ik de beslissing dat de lamp er moest bijkomen.

Nu heb ik een super gezellig plekje waar ik kan zitten en genieten van het luxueuze gevoel dat goudbrons geeft, hihi.

Wat vind jij van mijn nieuw hoekje?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

19 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.