De solden zijn gestart! Mijn favorieten mét korting

De zomer is in zicht, en dat betekent uiteraard dat de solden starten. Shoppen is een van mijn favoriete bezigheden, en het liefst doe ik dat online. Ik ging op zoek naar de beste deals op de mooiste items die ik kon vinden. Vandaag deel ik met plezier kleding, tassen en accessoires waarop je een vette korting krijgt. Lees je mee?

Of je nu liefst in het echt gaat shoppen, of online, er is véél te vinden deze zomer. Bij De Bijenkorf vind je al je favoriete items met 30, 50 of zelfs wel 70 procent korting. Ik ben al een paar dagen bezig met een wishlist, die ik vandaag graag met je wil delen!

De mooiste jurken voor de zomer

Eindelijk begint het een beetje warmer te worden, en als je net als ik nog niet genoeg jurkjes hebt voor het warme weer, heb ik goed nieuws voor je: er zijn er heel wat waar een fikse korting op geldt.


Jouw favoriete paar schoenen

Kan een vrouw teveel schoenen hebben? Nee. Daarom zijn de zomersolden het ideale excuus om jezelf te verwennen met een nieuw paar. Voor mij is stiekem elk excuus genoeg om mijn voeten in een nieuwe sandaal of sneaker te hullen, maar die kortingen maken het eens zo aantrekkelijk!


Een nieuwe handtas? Of een horloge?

Ik moet toegeven: ik heb niet meer heel veel plaats voor een nieuwe handtas. Maar toch wil ik er supergraag eentje. Ik ben mijn handtassen een beetje beu gezien, en hetzelfde geldt voor mijn horloges. Wat is er leuker dan de zomer instappen met een nieuw accessoire?


Heb jij al iets op het oog in de solden?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

20 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.