Outfit: Summer Glow

Ein-de-lijk is het zomer. Plots is het tropisch heet, en hoewel ik regelmatig moet zuchten omdat ik het te warm heb, vind ik het zalig. Eindelijk tijd om mijn mooie zomerjurken te dragen, ik ben zo blij! De eerste outfit van de zomer is meteen al een schot in de roos, vind ik, want de jurk die ik vandaag draag is perfect voor het hete zomerweer.

Is dit niet de meest heerlijke outfit voor een dag als vandaag? Een losse, flowy, linnen jurk in een zomerse kleur. Hij is van And Other Stories en hij zit zo fijn. De lengte is elegant en dankzij de verticale strepen zie ik er een beetje langer uit (da’s altijd een pluspunt). Linnen is de perfecte stof voor warme dagen, want het is luchtig en niet “zweterig”. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Ik hield mijn outfit neutraal, simpel en elegant. Voor mijn schoenen koos ik een paar sandalen dat ik lang geleden kocht en dat eigenlijk overal bij past. Ik hou van strappy sandalen, dat heeft iets subtiels. Mijn tasje is een vintage YSL tas die ik online bestelde, en mijn zonnebril is een rond model waarvan ik het merk helemaal ben vergeten.

Wat is voor jou de perfecte zomerjurk?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.