Shu Uemura Urban Moisture

Mijn haar is belangrijk voor mij, en daarom wil ik het ook graag zo goed mogelijk verzorgen. Onlangs kreeg ik de Shu Uemura Urban Moisture lijn om uit te proberen. Ik kende het merk al van een paar fijne producten, maar ik was benieuwd of mijn haar er ook écht beter zou uitzien. Met veel enthousiasme begon ik mijn haar te wassen en verzorgen met de Shu Uemura Urban Moisture shampoo en conditioner. Vandaag vertel ik je wat ik van de producten vind. 

Ik kreeg de Shu Uemura Urban Moisture mee na mijn kappersbezoek bij L’Atelier Géraud in Antwerpen. Ik was al meer dan drie jaar niet meer bij een kapper geweest – kapperfobie, hier – maar toen de kapper mijn haar verzorgde met deze producten was ik wel geïntrigeerd. Mijn haar voelde namelijk heerlijk zacht aan, en was gemakkelijk doorkambaar na het wassen. Dat laatste verbaasde me. Ik kan mijn haar bijna nooit gemakkelijk doorkammen, en al zeker niet als het nog nat is. Zouden het echt de Shu Uemura Urban Moisture producten zijn?

Shu Uemura Urban Moisture Shampoo, € 33,30

Shu Uemura Urban Moisture Conditioner, € 42,54

De verpakkingen van de Shu Uemura Urban Moisture producten hebben een mooie en stijlvolle verpakking. Ze zijn niet goedkoop, maar ze zouden echt heel goed werken. Er zijn heel wat kappers die zweren bij deze producten, en ook bij L’Atelier Géraud – mijn kapper – gebruiken ze de Shu Uemura producten. De Shu Uemura Urban Moisture lijn is ideaal voor droog haar, omdat de producten je haar hydrateren en schoonmaken, waardoor je haar een mooie en gezonde glans krijgt.

Mijn ervaring

Ondertussen heb ik zowel de shampoo als de conditioner van de Shu Uemura Urban Moisture opgebruikt. Ik moet met 100% zekerheid toegeven: ze zijn echt goed. Mijn haar is nooit zo zacht en glad geweest, gemakkelijk doorkambaar en dat allemaal zonder zwaar of vet aan te voelen. Ze zijn niet goedkoop, maar ze zijn hun geld wél waard.

Conclusie

Ja, ze zijn top, de Shu Uemura Urban Moisture shampoo en conditioner. Misschien een van de beste lijnen voor mijn haar die ik ooit heb gebruikt. Nu ze allebei opgebruikt zijn, is mijn hart een heel klein beetje gebroken. Heb je dus droog haar en lijkt niks te helpen? Deze Shu Uemura Urban Moisture kunnen zomaar eens jouw redding worden.

De Shu Uemura Urban Moisture producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde kapsalons en online.

Welk haarproduct is jouw wondermiddeltje?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.