Rimmel London Wonder’luxe Volume Mascara

Ik ben de laatste tijd heel erg into roze. Niet per se omdat het zo’n vrouwelijke kleur is, maar gewoon omdat alles er zoveel mooier uitziet in een roze setting. Van roze pakjes word ik dus altijd helemaal blij, dus ik was keihard aan het glimlachen toen ik de Rimmel London Wonder’luxe Volume Mascara aankreeg. Hij zat in het schattigste roze doosje, en ik kon niet wachten om hem te testen. Eén laagje voor een open blik, en twee laagjes voor extreem volume. Dat belooft!

Kijk nu naar dit pareltje! Gewoon de overload aan roze maakt mij al blij. De Rimmel London Wonder’luxe Volume Mascara is een mascara met verzorgende oliën die een adembenemend volume belooft. Volume is bij mij altijd welkom – in mijn wimpers, althans – dus ik probeer hem met plezier uit. De verpakking heeft me alvast overtuigd: de vorm, de intense glans en vooral de roze kleur maken me blij. Hij past – bijna – perfect in mijn interieur.

Rimmel London Wonder’luxe Volume Mascara, € 15,99

 

De Rimmel London Wonder’luxe Volume Mascara heeft een gebogen borsteltje, waarmee je je wimpers goed naar boven kan duwen voor een lift. Hij zorgt voor lange wimpers, die er soepel en gezond uitzien. Dat is wel fijn, want van die dikke, harde spinnenpoten rond je ogen zijn niet bepaald een look waar je altijd zin in hebt. De formule is verrijkt met Argan, Maracuja, Marula en Camellia oliën, waardoor je wimpers verzorgd worden terwijl je de mascara draagt.

Op de foto hierboven draag ik een laagje van de Rimmel London Wonder’luxe Volume Mascara. Hij is superfijn in gebruik, en ik vind één laagje al genoeg voor een valse-wimpereffect. Als je het borsteltje met de bolle kant in een zigzagbeweging gebruikt, worden je wimpers perfect gespareerd en krijg je een prachtig natuurlijk, maar toch volumineus effect. De formule is aan de vloeibare kant, al kan dat ook aan het feit liggen dat dit het eerste gebruik was.

Ik heb de Rimmel London Wonder’luxe Volume Mascara een hele dag gedragen, en ’s avonds zat hij er nog perfect op. Hij begon niet te klonteren en is niet uitgelopen, en da’s exact wat ik verwacht van een goede mascara.

Conclusie

De Rimmel London Wonder’luxe Volume Mascara is goedgekeurd door mijn wimpers. Een mooi, vol, natuurlijk maar toch gedefinieerd effect, dat is perfect voor mijn ogen. Ik hou van lange, volle wimpers, en dat is met deze mascara zeker mogelijk. Bovendien is hij heel erg budgetproof, dus ik heb niets negatiefs te zeggen over deze mascara.

Rimmel London Wonder’luxe Volume Mascara, € 15,99

Is deze mascara iets voor jou?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.