Maxilia: de leukste manier om je zaak te promoten deze zomer!

De leukste manier om offline reclame te maken voor je zaak? Cadeaus! Je kan allerlei leuke items uitdelen waar je logo en informatie op staat. Tegenwoordig heb je ontzettend veel mogelijkheden en kan je zowat alles laten bedrukken. Vandaag toon ik je een paar mogelijkheden om je zaak deze zomer op de kaart te zetten met leuke cadeaus waar iedereen blij van wordt! 

Om inspiratie op te doen bestelde ik de Inspiratiebox van Maxiliadé website voor alle goodies die je maar kan bedenken. Tassen, pennen, sleutelhangers, powerbanks, … De lijst is eindeloos. Het leuke vind ik dat ze echt dingen aanbieden die je kan gebruiken.

Mijn bestelling bestaat uit een aantal items voor de zomer. Ideaal nu het zulk héérlijk weer is!

T-shirts

Een grappig t-shirt is altijd een leuk idee. Kies wel voor een leuke opdruk: een grappige quote, een mooie afbeelding of kies een van de felle kleuren! Ik zie al mensen rondlopen met het logo van Silkeblogs op hun t-shirt, haha!

Slippers

Nu het zomer is, willen mensen weer slippers dragen. De ultieme zomerschoenen! In de inspiratiebox zaten deze schattige slippers met blauw en roze met het ananasje erop gedrukt, maar ik zie mijn logo hier ook al helemaal op staan.

Zonnebrillen

Lelijke zonnebrillen behoren tot het verleden, want je kan nu ook mooie zonnebrillen laten bedrukken. Dit zwarte model zou ik zelf ook dragen! Neem eens een kijkje, want er zitten echt hele mooie modellen tussen.

Kleine gadgets

Ook leuk: deze kleine ananas bekerhouder. Supertof als je in het zwembad ligt om je blikje in te zetten. En het ziet er schattig uit. Je kan ook kleine flesjes zonnecrème bedrukken, dat zou echt iets voor mij zijn. Ik zit altijd te zagen tegen mensen dat ze zich moeten insmeren. Een pen is een klassieker, maar zo effectief. Je hebt er altijd eentje bij, toch?

Wat zou jij laten bedrukken? 

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

  • Lodi schreef:

    Ik vind de slippers echt helemaal te gek en zo leuk als je eigen logo er op staat, maar wat je zegt, ook gaaf natuurlijk om een shirt met je eigen logo te hebben. Sowieso lekker zomers allemaal. word je blij van.

  • Frederique schreef:

    Wat een leuke spulletjes, ik vind de slippers ook erg tof maar ja dan zit je wel met de maat. Wat dat betreft zijn kleine gadgets toch het handigst!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.